Jeg tester Plus size træningstøj

carite sportstøj

 Jeg har de sidste måneder, været så heldig at teste, det lækre trænings tøj fra danske Carite ! Og konklutionen er klar! Det har en god pasform, høj teknologiske materialer der bare performer (læs ingen svedlugt og hurtig tørre tid) og sidst men ikke mindst, så er det utroligt lækkert at have på!!

Hvad størrelser går det til?

Carites plus size linje går til en størrelse 50 er er lavet i helt samme stil, som deres andet sportstøj!

“Alle fortjener at se godt ud og føle sig tilpas. Derfor er vores bedste styles lavet op til str. 50. Ingen specifik kollektion fra Carite er lavet i store størrelser. Ved at tilbyde den samme stil i både størrelse 36, samt størrelse 50, er alle stilarter konstrueret til at passe individuelle størrelser og former” – Carite Sports

 

caritesportstøj1

 

Og så er det faktisk også pænt!!!! Jo det er ENDELIG lykkedes nogen, at lave plus size træningstøj, som man rent faktisk gerne vil ses i, i trænings centeret 😉

Og ikke nok med at de laver pænt træningstøj i store størrelser, de laver også tøj, der passer til flere slags motion!

 

 

 

Yoga tøj

yoga tøj i store størrelser

Jeg har selv testet deres yoga tøj og det er blødt som smør, med et lækkert lounge wear udtryk.

Outdoor & Run

Løbe og friluftstøj i store størrelser

En af de ting der virkeligt har været en mangel på, var løbetøj i store størrelser og god kvalitet!

plus size løbetøj

Jeg ved ikke med jer, men jeg har det med at overbevise mig selv om, at de kolde perioder ikke er til træning.  Og at jeg hellere, må hygge indendørs, med stearinlys og te 😉 Men faktisk er der jo ikke noget mere energigivende, end at komme ud og få frisk luft og motion!! Derfor drømmer jeg om at iføre mig deres efterårskollektion, der nemlig også kan bruges som aktivt frilufttøj, når du vil ud og røre dig i naturen <3

Fitness

træningstøj i store størrelser

Jeg har også testet deres træningstøj, der har en høj ydeevne, samt en praktisk og flatterende pasform!  Specielt deres sports BH er virkelig god( der er jo altid rart, ikke at slå sig selv i gulvet, under løb) 🙂

Hvordan er deres priser?

Priserne er MEGET rimelige og ligger fra 250 kr for en T-shirt, op til 600 kr for en løbejakke.

 

 

Hvor kan jeg købe Carite Sport?

 

Du finder Carite i rigtig mange, af de lokale sportsbutikker. Find din nærmeste forhandler HER

 

carite plus size

Men de har her i September også fået en TOP LÆKKER webshop, hvor du ud over deres lækre sportstøj i store størrelser, også kan købe lækkert træningsudstyr, til hjemmetræning.

Find deres lækre webshop HER

PPPPIIISSTTTT

Du kan også finde Carite hos Stylepit, hvor de ofte har udsalg og gode tilbud!

 

For mig handler motion ikke om at blive tynd, men om at føle sig stærk og sund! At have en krop der samarbejder, kan hvad jeg beder den om og som giver mig gode oplevelser og et langt liv. Jeg kigger ikke på tallet på vægten, men på, om jeg føler mig i form og selv synes jeg ser lækker ud. Her over sommeren er der sneget sig lidt mange is og grillpølser indenbords 😉 Så det er på tide at komme igang  igen!
Jeg har ærligtalt desværre ikke fået trænet så meget dette forår og sommer (den der bikini krop indfandt sig aldrig rigtig ) Og realistisk set kommer den der lækre kurvede figur,  jo ikke af  8 ugers Quik bikini guide ( du ved den som alle bladene slås om, at lave i månederne op til sommeren). Der skal jo lidt mere, end et par ugers træning til, i mit tilfælde! 😉 Derfor tænker jeg, at hvis jeg starter nu, så er den der måske til sommer! 🙂

 

Spøg til side, det er rigtig vigtigt at holde fast i at være fysisk aktiv, i de kolde måneder! Idet det forbygger vinterdepressioner, samt tab af muskler og nedsat energi.

Og så selvfølgeligt også de evindelige lumske jule kilo 😉

Jeg ser ihvertfald frem til et efterår, fuld af  lækkert sportstøj og et aktivt udeliv <3

Hvad med dig? 😉

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer