jeg har testet Magasins egen skønhedsserie

I august langcerede Magasin sin egen skønheds serie, jeg var med ved lanceringen af denne fine lille serie af prisvenlige  produkter

magasinevent

 

Om skønhedsserien siger Magasin selv

 

I august 2014 lancerede Magasin sin helt egen skønhedsserie, med fokus på høj kvalitet og et overkommeligt prisniveau. Serien indeholder alle de produkter der skal til, for at opnå og vedligeholde en flot og velplejet hud. Alle produkterne i serien er særligt udvalgte og gennemarbejdet for at opnå den bedste kvalitet.
Produkterne har gennemgået et intensivt udviklings- og testforløb i Danmark, og de er uden parabener og deklarationspligtige mængder af de 26 allergener på EU’s liste.
Serien kan anvendes af både kvinder og mænd, og emballagens minimalistiske og nordiske udtryk vil pynte på ethvert badeværelse. – MAGASIN.DK

 

 

Og her er den så, hele serien

 

magasin neglelakfjerner

magasins skønhedsserie

 

magasinserie3

 

magasinproduktermitbadeværelse

Jeg fik lidt med hjem og teste og jeg må give dem ret i, at de pynter fint på badeværelset 😉

Jeg tester Magasin Skønheds serie

 

 

Nu har jeg brugt produkterne i en måned og har faktisk fået flere favoritter, som jeg heltsikkert kunne finde på at købe igen! Men HELE serien kan sagtens anbefales, hvis du vil have prisvenligt skønhedspleje, i nordisk design!!

Mine top favoritter

 

magasin neglelakfjerner

 

Denne “Dip in” neglelakfjerner er ikke mindre en genial!! Du stikker fingeren ned i bøtten, drejer den lidt og vupti! På 5 sekunder, så er den gamle neglelak væk. Hvis du som jeg ligger neglelak mens du ser tv, er den super, fordi du ikke skal side og svine med lugtene neglelakfjerne og klistret vat 😉

 

Andre af mine favoritter er også i RENS LET kategorien. Jeg er super dårlig til at få renset min makeup af om aftene og derfor er hurtige løsninger lige mig!

 

 

magasinansigsrensmagasinrenseskummagasinrenseservietter

Disse 3 giver mig en hurtig renserutine, hvad end det er i badet (her bruger jeg skummen) om aftenen (her bruger jeg All In One rensen) eller på farten/den helt dovne( her bruger jeg renseservietten). De er virkeligt effektive til prisen og har en rigtig lækker duft.

 

magasin deodorant

Den dejlige duft får du også i denne lille deodorant,der dufter rent og friskt.

Du kan naturligvis fine alle produkterne i Magasins mange butikker, ellers kan de alle bestillet i deres webshop.

Køb Magasins egen skønhedsserie HER

 

 

20% på alle skønhesprodukter og dufte

Har du et Magasin Goodie Card får du i  dag ( d 23/9)  20% på ALT i deres skønhedsafdeling!!!

Og mon ikke jeg også fik et par giveaway produkter til jer 😉

Har du prøvet Magasinns nye serie? Og hvad synes du om den?

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer