Nye lave priser og nyt design

I dag var jeg et smut forbi Marina Rinaldi butikken (på Strøget), for at se deres nye vintervare. Her blev jeg virkeligt positivt overrasket, over deres nye prismæssige tiltag og et nyt design team!!

migimrfakefurbomber

Og når man er i Marina Rinaldi, kan man jo ikke lade være med, at prøve lidt at alt det lækre 😉

 

marinarinaldifakefurbomber

 Jeg faldt fuldstændig pladask, for denne bomber/bikerjakke.

mrpelsbomberzoom

Med lækker pelsdetaljer

 mrlynlåsdetalje

Og frække guldlynlåse

Nye Priser

Jeg blev noget overrasket da jeg så på prismærket! For den kostede “kun” 2549 kr, hvilket jo er et stykke under, hvad deres frakker normalt koster. Jeg ved godt at man ikke kan betegne 2549 kr som billigt 😉

Men så får man altså også en jakke, hvor materiale, kvalitet og design er i højsæde og som kan bruges sæson efter sæson. Nu er plus size tøj jo generelt lidt dyrt og du slipper derfor hurtigt 800-2000 kr for en frakke, hos andre  plussize brands, af ringere kvalitet og design. Derfor synes jeg det var så fantastisk at finde en jakke, der var næsten på prismæssigt niveaeu med de andre brands, men stadig med Marina Rinaldis eksklusive design.

Søde Sarah fra butikken, fortalte mig, at det var fordi frakken var lavet med fakefur, at prisen, var markant lavere, end dem i ægte luksusmaterialer.

 

mrlangfakefurjakke

Selv om de nye jakker, var lavet i fakefur, var det i en super lækker kvalitet! Denne lidt længere jakke, i fake fåreskind, var simpelthen helt fantastisk blød!

 

 

Nyt design team på Sport

Sarah fortalte også at der var sket nogle udskiftninger i designteamet, på netop Sport kollektionen, der ikke alene gav lavere priser, men også et mere let og nutidigt design.

 

mrbambistrik

Jeg  var specielt vild med denne strik, med “Bambi” print, til 1899 kr, der nu står på min vinter ønskeliste 🙂

Når det kommer til strik, kan det godt betale sig at give lidt ekstra! Med kvaliteten følger nemlig; bedre pasform, holder sig pæn vask efter vask, øget komfort, men bedst af alt er, at du ikke oplever mørke svedpletter og lugtgener, som ved de billige akryl varianter (og hvad ….. sker der egentligt for, at putte en kvindegruppe, med et nærmest  fobisk forhold til at svede/ lugte af sved, i syntetiske og svedfremkaldende materialer!!!! Det må jeg vist snart skrive et indlæg om 😉  )

Hvad synes du om de nye og billigere designs?

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer