Min søndag

Bål, badning, sofa og solnedgang

Nu har i jo set en del outfit billeder fra alverdens røde løbere og festligheder. Men hvad har jeg egentligt  på, sådan en ganske almindelig søndag?
Og hvad laver jeg, når jeg trækker stikket ud og holder familiesøndag, langt fra det glamorøse blogger liv 😉

Det får i en lille smagsprøve på i dag.

minsøndagsamletstornov2014

Mine søndags outfits skal nemlig både kunne bruges i naturen, sammen med andre og ikke mindst på sofaen 😉 Det perfekte søndags outfit skal derfor være praktiskt, behageligt og kunne dresses op og ned, alt efter om jeg er ude eller inde. Denne søndag bød nemlig på bålmad med børnehaveklassen, sofahygge og vinterbadning. Hvilket jo unægteligt stiller lidt krav, til ens beklædning  🙂

søndagkiggervæknov2014

Uldjakke med lynlås detaljer  -Zizzi 1299,95 kr ( kommer start November)   Grå strik – DNY   Leggings – Zizzi 299,95 kr  Støvler – Marina Rinaldi (tidligere kollektion) Hue – Designers Remix(tidligere kollektion)

 

foto 4 (3)

 

foto 5

 

søndaghændervedhuenov2014

 

søndagsolnedgangnov2014

Det har simpelthen været sådan en fantastisk weekend! Jeg har haft slukket computeren og i stedet, haft masser af kvalitetstid med mine unger og  min dejlige mand.

jeg har haft rigtig travlt med en masse pressedage og derfor trængte jeg til, at komme helt ned i gear! Og huske på, hvad der i virkeligheden betyder mest for mig, i denne verden – nemlig tid sammen med dem jeg elsker!

 

Håber af din søndag var lige så skøn som min <3

 

Kærligst Ditte

Find Mere Inspiration Her.

[go_portfolio id=”lifestyle”]

(Dele af mit outfit er givet som gave)

Kommentarer

kommentarer