H&M+ partyfavoritter

– Fantastiske styles, lækker model og horribel styling

H&Ms nye Party Kollektion er netop kommet, med den smukke Tara Lynn som kampagnemodel. Der er nogle virkeligt fantastiske ting og bestemt  fremgang at spore, både i deres designs og materialer  <3
Men der er også nogle stylings no no, som jeg slet ikke kan forstå, at de har godkendt og taget med.  Jeg tænker bare at hvis man kan få Tara til at se tyk og og klumpet ud, hvordan vil det så ikke se ud på os andre 😉

 

De helt fantastiske

 

H&M +

 Eeeeeeelsker dette  elegante og super sexede outfit <3 Fantastisk endelig at se noget enkelt, elegant og underspillet sexet  fra H&M+!!!!!

 Peplumtop 179 kr      Treggings 249 kr 

 

kjoler i store størrelser

Let lækker blondekjole, med fine feminine detaljer

 Lang Blondekjole 349 kr 

 

 

H&M+ buksedragt
Blød buksedragt med draperinger. Draperingerne giver fokus på barm og talje, mens den bløde pasform, gør den super komfortabel.

plus size jumpsuit

Ærmeløs buksedragt 349 kr

 

Her er jeg vild med, at de har lavet en lidt mere sporty og knap så åbenlys sexet, version af den lille sorte.  Ikke alle kurvede kvinder ønsker at vise former. Så det er dejligt at se, at de også laver tøj til de høje søjleformede plus size kvinder, der ønsker en sporty og mindre tøset stil.

Ærmeløs kjole 359 kr 

Ting der kunne havde været fantastiske

Mange af H&M+ styles kunne blive rigtig gode, med få justeringer, der ville gøre både pasform og det samlede udtryk bedre.
Her er nogle af de styles, der efter min mening, var lige ved at være gode 😉

plus size blondekjole

Elsker at H&M+ forstår, at vi godt kan bære både stramme og korte kjoler. Men ville ønske, at de havde brugt den lette blonde (nederst på kjolen og ved ærmegabene) over hele kjolen, for et lettere og mere elegant udtryk.

 Blondekjole 249 kr 

 

 

Jeg kan rigtig godt lide, den tætte pasform og fine print, i denne kjole. Men ville ønske at de havde givet den en dyb V-udskæring og en stramt slutteende længde, til under knæet. Hvilket ville have givet den et sexet 1950ér Marilyn Monroe look.

 

Jacquardstrikket kjole 179 kr 

En V-udskæring ville også lette kjolens udtryk, når den blev brugt med en cardigan.

hmchenillecardiganaw14

Chenillecardigan 249 kr 

 

 

Hvis de havde lavet draperingen mere blød i faldet og syningen under barmen, knap så synelig/bred. Kunne denne ellers fine kjole, havde været endnu bedre.

 Chiffonkjole 299 kr 

 

Hvad sker der får stylingen her!!!!!!

Jeg kan blive SÅ gal over at man ikke tager stylingen af plus kampagner seriøst!!! At der slipper stylinger igen, der ALDRIG skulle have være vist. Enten fordi de ikke har en idé om, hvordan man styler plus size, så det ser velsidende og fashionabelt ud. Eller fordi de tror vi er fashion retards, der bare vil have tøj på kroppen og som ikke ved bedre.

Den bluse er bare på alle måder forkert!! Den giver brede og rundede skuldre, går helt op i halsen, skæres midt på maven og har en bred uformelig pasform. Hvilket samlet giver en illusion af at være kantet, klumpet, konet og meget stor. Har du købt denne bluse så brænd den!!!! 😉

Mit bud på styling

Det er ærgerligt for de to nederdele, at de bliver sat sammen med dette mareridt af en bluse. For alene er de super fine!!! Derfor har jeg givet mit bud på, hvordan de kunne have stylet dem (alt er fra H&M)

 

Elegant og feminint

 

hm+stylingtylskørt

 

H&M peplumtop (går til en str XL, men er elastisk i stoffet) 129 kr   H&M+ tylsnederdel 199 kr  Sandaler med hæl 699 kr  Halskæde – 129 kr    H&M+ Frakke 799 kr  Taske – 349 kr 

 

 

 Festligt og sexet (Playboy Bunny)

 

hm+stylingnederdel

Butterfly 79,95 kr  H&M+ Peplumtop 179 kr   H&M+ pailletnederdel 199 kr  H&M fake fur (går til str 46) 399 kr     Bad Girl Taske –  179 kr   Pumps – 249 kr 

En lille opsang til  H&M +

Jeg synes det er så synd, for H&M+ har et KÆMPE  potentiale!! Desværre synes deres holdningen til plus size kvinder, at være, at vi er 2. rangs kvinder, der burde være fuldt tilfreds med, at få noget der tilnærmelsesvis ligner deres “normale ” linjer. Når man kigger på deres generelle udbud, designs, pasformer, repræsentation i magasinerne, samt lokalisering i de fysiske butikker. Føles det ihvertfald som om, at de ser ned på plus kvinder (eller negligere os på det groveste ). Hvorfor fortjener vi ikke det samme niveau, som alle andre H&M kunder??

Digitaliseringen og Socila Media har gjort, at kunderne ikke længere isolerede  individer, men kan kommunikere og gå sammen, som en samlet masse. Dette har stor betydning, for den historie deres kunder fortælles om brandet og i plussizekrædse, er den historie ikke god! Gang på gang, har vi set shit storme omkring H&M+ kampagner, hvilket sammenholdt  med det faktum, at H&M ikke vil have de store størrelser (46) af deres normale linje, i de fysiske butikker. Har gjort at den generelle holdning til H&M og H&M+ er rigtig dårlig.

Jeg tror ikke at H&M er opmærksomme på den stigende vækst 😉 hos befolkningen, men også i selve økonomien,  i plus size fashion. For med deres bagland/forretnings koncept , globale placering og branding,  kunne de nemt overtage plussizemarkedet! Hvis de bare lavede samme tiltag og stilarter, som på deres andre linjer.
Hvis H&M+ lavede Plus size tøj,  i nordisk minimalistisk stil (som set hos And Other Stories) og afspejlede trenden i moden lige nu (som i deres H&M trend kollektioner). Samt lavede Designer kollektioner,  med højt profilerede designere –Så kunne de dominere hele Plus Size markedet!!!!

Jeg håber de på et tidspunkt, begynder at lytte til de kurvede kvinder, eller tager deres potentiale og vækstmuligheder seriøst! Og mangler de inspiration eller ideér, er de velkommen til at ringe til mig 😉

 

Hvad synes DU om den nye Party kollektion, stylingen, eller H&M+ generelt?

 

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer