W.O.W pressemeddelelse og Giveaway

 

Som i nok kan huske, skrev jeg i sommers om en helt fantastisk nyhed hos Zizzi ( ellers kan indlægget læses HER) og  nu er det så endelig 100% officielt og på vej til dig! 😉

Derfor kan jeg dele deres pressemedelelse med jer og en lille lækker smagsprøve giveaway 🙂

 

Zizzi pressemedelelse

zizzi wow

 

Curvy fashion med WOW-faktor!

Det danske plus-size brand Zizzi har til foråret 2015 skruet helt op for fashion-faktoren med deres nye subbrand WOW – Wardrobe of Wonders, der bringer kurvet couture helt frem forrest på catwalken. Zizzi WOW – Wardrobe of Wonders er designet i samarbejde med det anerkendte designbureau, Femmes Régionales, og henvender sig direkte til den toneangivende fuldblods-fashionista i størrelse 42 plus. Sammen sætter Zizzi og Femmes Réginonale et nyt statement på dagsordenen i den danske mode-elite, og det statement er ”WOW”!

 

tøj i store størrelser

 

Kurverne er kommet for at blive, og med det nye subbrand WOW – Wardrobe of Wonders rider Zizzi på en befriende bølge, der hylder den booty-licious body. Det kvindelige kropsideal er under forandring, og tidens hotteste og formfuldendte kvinder som Kim Kardashian, Lady Gaga og Lena Dunham går forrest med at vise, at kvindekroppen kun yndes med mere fylde. Den ændrede holdning til form og figur har skabt øget efterspørgsel på fashion-forward mode, der appellerer direkte til den trendsættende plus-size fashionista, der har lyst til at påvirke de nye standarder på moderigtig facon.

 

WOW_ZIZZI_Pink Jersey

 

Zizzis chicke søster

Zizzi har siden sin første kollektion i år 2000 været indbegrebet af skræddersyet curvy fashion skabt til et kurvet kropsideal i str. 42-56. Til foråret 2015 har det modne modebrand fået en lillesøster, Zizzi WOW – Wardrobe of Wonders, der er skabt ud fra ideen om den perfekte garderobe med en kombination af styles, der er både trendsættende og cool, og som samtidig spænder lige fra elegant til edgy. Hvor det klassiske Zizzi-brand er moderigtigt med måde, viser WOW-brandet sig fra en lidt mere vovet og dristig side, hvor der er plads til, at man både kan være fashionabel og chic.

 

WOW_ZIZZI_Check coat

Den første WOW-kollektion indeholder iøjnefaldende key-items som korte t-shirts i jersey, printede full-body sæt med funky floraler og en kantet jakke i sort med retro-inspirerede tern og rå nitter.

 

WOW_ZIZZI_Snake dress

Chich Fashionista

Som ekstra trumf på WOW-brandets fashion faktor har Zizzi indgået et samarbejde med det anerkendte københavnske designbureau, Femme Régionales, der bringer et frisk pust fashionabel ”je ne sais quoi ” til kollektionen. Femmes Régionales er kendt for at skabe nytænkende og originale koncepter for brands som Munthe og Baum und Pferdgarden og har nu indgået samarbejde med Zizzi WOW for at udnytte det hul, der har været i puls-size kategorien og være med til at sætte nye standarder for, hvad der definerer mode for kvinder med kurver.

 

WOW_ZIZZI_Flower set

Kollektionen er skræddersyet til den yngre og modige plus-size fashionista, der er chic og fuld af overskud, men samtidig værdsætter klassisk elegance med et twist af ladylike finesse. Kollektionen er en forening af forårets friskeste tendenser, og rummer alt fra stilfuldt slangeskindsprint, A-formede nederdele, feminine floraler og casual jersey, der kan mikses på kryds og tværs så hver en fashion forward mode-chick kan udleve sin indre femme fatale i en ny, frisk og formfuldendt fortolkning.

 

WOW_ZIZZI_Flower top

Jeg glæder mig helt ekstremt, til at være ambassadør for denne kollektion og til at prøve det hele på!! 😉

Giveaway

I skal naturligvis også forkæles med en lille smagsprøve af, hvad der kommer i butikkerne til februar.

IMG_5705 copy (1)

Derfor kan i vinde dette fine W.O.W sæt, i  mørkeblåt.

IMG_6211 copy

Samt denne fine mørkeblå skjorte, med lidt lækkert bling 😉

Alle dele er i str. M og alt du skal gøre for at deltage, er at like bloggen på facebook og svare på; Hvad er navnet på Zizzis nye chicke søster? Og hvad du synes om den nye kollektion?

(HUSK at svaret skal skrives i kommentarfeltet, her på bloggen!!! Du finder kommentarfeltet lige under indlægget her)

 

Jeg trækker en vinder søndag d. 7/12

 

Kærligst Ditte

PSSSTTT  Du kan også vinde flere ting, i Zizzis egen julekalender lige HER 😉

Kommentarer

kommentarer