Yves Rocher Giveaway

Bag dagens låge, gemmer der sig ansigts og hudpleje, fra franske Yves Rocher 

julekalender2014d3

Produkterne du kan vinde er;

 

Serum

Pore Minimizing Serum

Et let og frisk serum, som minimerer porerne og gør det lettere for huden at ånde. Beriget med skjolddragerrod, som virker afbalancerende og hjælper med at absorbere overskydende talg uden at udtørre. Huden får en finere, jævnere struktur og en mattere overflade med mindre synlige porer.
kirsebærblomst

 

 

Kropslotion – Olivenolie fra Provence400 ml

Silky Body Lotion – AOC Olive Oil

Denne genfugtende, milde kropslotion , beriget med olivenolie fra Provence,giver dig en daglig følelse af hverdagsluksus. Den lette formel trænger hurtigt ind i huden og efterlader en behagelig duft.Den ikke-fede konsistens gør, at du kan klæde dig på lige efter påføringen.

 

 

Alt du skal gøre for at deltage, er at skrive dig op til mit nyhedsbrev ( som du finder i bloggens højre side) og svare på; Hvad dufter serumet af? 

 

Glædelig 3. December

 

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer