My favorite Things

Magasin skønhedsprodukter giveaway

Bag dagens låge gemmer der sig, Magasin Du Nords nye prisvenlige og minimalistiske skønhedsserie. Jeg har haft testet serien her på bloggen, men det skal i naturligvis også have mulighed for! Derfor kan i udover lækker ansigts pleje, vinde en af mine egne personlige favorit produkter, nemlig deres helt fantastiske (dip in) neglelakfjerner

julekalender2014d4

 Produkterne du kan vinde er Day cream 50 ml.  Night cream 50 ml. Dip In nail polish remover 50 ml.

 

Day Cream

Luksuriøs dagcreme er fugtgivende i op til 24 timer. Cremen indeholder en høj mængde olier, der virker plejende og blødgørende på huden. Havtorn og Acai ekstrakter holder huden ung og elastisk. Rynker og blodsprængninger forbygges. Sådan bruger du produktet: Påfør hver morgen dagcremen jævnt på halsen og i ansigtet på afrenset hud. Dagcremen vil derefter beskytte huden mod de faktorer huden udsættes for i løbet af dagen.

 

Night Cream

Luksuriøs natcreme genopbygger huden når du sover. Ekstrakter af Havtorn og Acai holder huden ung og elastisk. Rynker og blodsprængninger forbygges. Sheabutter indeholder en høj mængde olie, der plejer og blødgør huden. Sådan bruger du produktet: Påfør hver aften natcremen jævnt på halsen og i ansigtet på afrenset hud.

 

Neglelakfjerner

Fjerner nemt og hurtigt neglelak uden at udtørre. Acetonefri. Sådan bruger du produktet: Dyp neglen ned i svampen og lakken forsvinder efter kun få sekunder.

 

Alt du skal gøre for at deltage er; at like bloggens facebook side, samt svare på om serien er til kvinder, mænd, eller begge?

 

Du kan få hjælp til svaret HER 😉

HUSK at svaret skal skrives her på bloggen, i kommentarfeltet nederst i dette indlæg

Kærligst Ditte

 

 

PPSSSTTTT et lille shoppe tip 

 

Da seriens duft er enkel, udseendet minimalistisk og priserne lave, er de perfekte til en værtindegave(kurv), eller julegave.

 

 

Faktisk er der 20%  på serien  i aften (og på både mode, bolig, skønhed og børn) så mangler du et par julegaver så kig forbi 😉

Du kan købe serien og de mange andre tilbud HER

obs der findes affiliate links i dette indlæg

 

Kommentarer

kommentarer