Street style – chic i strik

Rainy Day Blues

Er der et look der igen og igen dukker op, fra de Københavnske fashion Darlings og street style favoritter – Så er det frakken over skuldrene og den obligatoriske fashionable “fake page” (som du sikkert også har bemærket i modemagasinerne). Dagens outfit er derfor mit bud på, hvordan du kopiere stilen med kurver.

ootd outfit of the day plus size

Frakke – JUNAROSE (find lignende HER)     Strik Kjole – Asos  403,86 kr   Strømpebukser – Item 6  525 kr   Støvler – Marina Rinaldi (tidligere kollektion)

 

 (fotos af Josephine Dahl Christiansen)

 

Sådan får du looket

plus szie blogger

Looket er meget simpelt og består at tre key items; klassisk frakke, rullekrave og fake page . Pagen opnås ved, at trække rollekraven ned over hovedet og lade det nederste af håret, blive i trøjen.
Looket kan sammensættes med mange andre outfits under frakken. Reglen du skal følge er bare, at vælge gerne frakken og outfit, i samme tone/farve skala) ( eller max tre farver).  Det skarpe simplestiske look, er nemlig en fin kontrast, til bløde kurver.

 

Sådan bruger du looket med kurver

strik kjole

Jeg har sammensat looket med en strik kjole, for at give en vinterversion af looket. Men også for at skabe et enkelt look, der også fungere indendørs, når du smider frakken.

Selvom strik er varmt, praktisk og komfortabelt – Kan det bestemt også være sexet!  En rigtig god strik, følger din krops kurver og overlader lige præcis nok til fantasien 😉

 

 Hvem har looket

pernilleogpernille

Er der nogen der forstår at bære looket herhjemme, så er det Pernille & Pernille!! (Pernille Teisbæk, fra Look De Pernille og skuespillerinde og iværksætter Pernille Rosendahl)

 

zara-pink-orange-mango-coatslook-main-single

Men stilen ses på fashionistaer verden over!!! Og det er helt sikkert et look, jeg kommer til at lufte, under den kommende vinter modeuge 😉 (Fotokredit http://chicisimo.com/outfit/perfct-coat/)

 

Hvor kan det købes

De klassiske frakker og strik kjoler (i større størrelser og god kvalitet), kan være svære at finde! Men her kan jeg på det kraftigste anbefale Asos og Asos Curves store udvalg!!!!!

asoskollagestrik+frakke2014_001

Sort frakke 817,33 kr  Grå frakke 817,33 kr  Grå strikkjole 365,39 kr   Sort kjole med rullekrave 240, 39 kr 

Jeg er en str 46/48 og kan sagtens være, i deres kjoler og frakker str UK 18. Så giv også deres “normale” udvalg en chance!! Meget af det er lavet med en oversize pasform 😉

 

 

Hvad siger du? Kunne du finde på, at springe ud i fashionabel street style stil?

 

 

Kærligst Ditte

 

Kommentarer

kommentarer