Lingeri Fitting hos Rigby & Peller.

 rigbypellerlogoblogger-image-1733743776

Et af de nye tiltag på bloggen her i 2015, bliver en ny type indlæg der hedder Diva Approved! Her andmelder jeg på bedste Diva vis , oplevelser, behandlinger eller produkter, der er lidt ud over det sædvanelige og som jeg 100 % kan anbefale ALLE kurvede Divaer. En del af at elske sig selv, er også at gøre noget godt for sig selv. Små ting i Hverdagen, der gør noget godt for dig og gør dig glad.

En af mine personlige selvforkælelser er lækkert lingeri. Ikke alene  er det smuk at kigge på, får mig til at føle mig sexet, men det fremstiller også mine kurver på bedste vis <3

Derfor blev jeg super glad for, at blive inviteret til en lingeri fitting hos Rigby & Peller, der føre lækkert lingeri i alle størrelser og hvor service og shoppeoplevelse er noget de tager meget alvorligt.

Jeg kan med det samme sige, at en lingeri fitting hos Rigby & Peller er 100% Diva Approved!!! Hvor alt fra prøverum, ekspidienter og udvalg, er noget ud over det sædvanelige – Der er bare tænkt på ALT!!!!

 

Rigby & Peller giver dig en unik shoppingoplevelse, der udspringer af kærligheden til lingeri, nattøj og badetøj, og ønsker at give vores kunder en ekstraordinær service, en perfekt pasform og super kvalitet i afslappede og moderne omgivelser.

Rigby & Peller kan hjælpe alle kvinder, uanset alder, stil eller størrelse. Med en unik sans for detaljer og en god fornemmelse for, hvad kunderne ønsker, kan vi godt hos Rigby & Peller love, at vi finder den “perfekte pasform” til enhver kvinde. – Rigby & Peller

 

Læs mere om Rigby & Peller HER

 

 

Butikkerne

Rigby & Peller butik

Rigby & Peller er engelsk, men  har 2 butikker i Danmark, en på Frederiksberg og en på Strandvejen  i Hellerup. Begge butikker er indrettet i hyggelig boudoir stil og indretningen taler tydeligt om deres mangeårige passion, for blonder og kvinde kroppen.

 

 

Personlig lingeri fitting

lingeri fitting

Prøverummene er en kategori helt for dig selv! Glemt alt om dårligt oplyste, klaustrofobiske toturkamre, der normalt er forbundet med et prøverum! I Prøverummene hos Rigby & Peller føles det ganske enkelt, som at være på et 4 stjernet hotel! <3

Her er masser af plads, lækker dæmpet belysning. Samt dobbelte forhæng, så du på intet tidspunkt, får flashet butikkens andre kunder (eller vendtene mænd) når ekspedienten, skal ind og ud med nye størrelser/modeller.

I prøverummet finder du også kleenex og deodorant  så du ikke skal bekymre dig, men kan friske op og slappe af, når lingeri stylisten nærmer sig dine armhuler 😉

Og er du blufærdig, findes der lækre bløde badekåber .

 

 

 Lingeri stylisterne

Også ekspedienterne er noget ud over det sædvanlige, de er nemlig ikke bare ekspedienter, men professionelt uddannede lingeri stylister.  Min stylist var den skønne Michelle, der  ikke gav op, før hun havde fundet det helt rigtige lingeri.

 

Hvad gør Rigby og Peller så unikke inden for lingeri?

Den personlige rådgivning og unikke service gør hele forskellen! I vores butikker får kunderne en helt igennem personlig rådgivning af vores dygtige og erfarne lingeristylister.

Alle vores butikker har store og behagelige prøverum. For os er det vigtigt at give kvinderne en god oplevelse i prøverummet, da det for mange kvinder kan være en ubehagelig og frustrerende oplevelse at købe lingeri. Det vil vi gerne undgå hos Rigby & Peller. Det skal gerne være en god og dejlig oplevelse at købe lækkert lingeri! Mange kvinder tror, at de bliver nødt til at smide alt tøjet, når de er i prøverummet sammen med stylisten. … Det er ikke tilfældet, kan jeg forsikre dig om. Alle vores prøverum har et dobbelt sæt gardiner. Og udover det er der en morgenkåbe i alle prøverum for at gøre det ekstra behageligt for kunden. På den måde kan stylisten give kunden den grad af privatliv, hun ønsker, mens hun får sin helt egen personlige rådgivning. Alt er muligt, så længe vores kunder får en rar og behagelig oplevelse. 

Vores stylister finder den helt rigtige bh til dig blandt vores store udvalg, da vi har mere end 1,000 bh’er på lager! På den måde kan vi imødekomme vores kunders særlige behov, især med henblik på forskellige faconer, mærker og størrelser. Netop derfor er det ikke en nem opgave for en kvinde at vælge den rigtige bh på egen hånd! Tallene bekræfter, at: 70 % af alle kvinder bruger en forkert bh-størrelse. – Rigby & Peller

 

foto 4 (15)

Du får tilbudt lidt af drikke og kan i ro og mag lade dig inspirere af div undertøjs kataloger. Rigby &Peller har over 1000 strørrelser/modeller på lageret. Så  i samarbejde med din lingeri stylist, finder i frem til det perfekte match for dig. Hos Rigby & Peller sælger de dig ikke bare, den første/bedste BH, du kan masse din barm ned i! Men venter til alle faktorer spiller! Det var fantastisk at have en ekspedient der udpegede pasformproblemer, jeg ikke selv havde opdaget og blev ved indtil hun var fuldt tilfreds.

 

Udvalg og jagten på det Perfekte fit

Blandt deres kæmpe udvalg er  mit personlige yndlings lingeri Primadonna. Som ud fra min mening er det bedste lingeri du kan byde dine kurver! Her får du alt fra minimalistisk og praktisk, til fantastiske blonder – og alt med perfekt pasform og op til str  J <3
Jeg forklarede  at jeg personligt foretrækker BHer der giver en rundding af brystet (ingen Madonna eller topedo bryster til mig tak) og gerne i lette materialer, eller gennemsigtig blonde (da det visuelt gør brystet knapt så bastant at se på 😉 )

store skål størrelser

Jeg forelskede mig hurtigt i 2 PrimaDona BHer i ren blonde! Den ene var noget stiv i blonden og ekspedienten advarede mig mod, at den kun passede, hvis man havde perfekt rundede brysterer . Der var derfor stor lykke og selvtilfredshed (for hvem vil ikke gerne have perfekte bryst 😉 ) da den passede PERFEKT!!! Jeg har bokstavelig talt aldrig prøvet en BH der sad SÅ godt!!!

(det er jo nemt at hævde alt online, derfor får i billededokumentation 😉 )

 

Hvorfor investere i lækkert Lingeri?

 undertøj i store størrelser

Jeg endte med, at komme hjem med dette lækre sæt, fra Primadonna

Lækkert lingeri er smukt at kigge på, giver mig en fornemmelse af luxsus og så fremstiller det mine kurver på bedste vis!! Helt praktisk slipper jeg også for, konstant at justere mine bryster. Jeg har de værste Diva bryster, der simpelthen ikke vil finde sig i, at blive plantet i dårligt lingeri! De møver rundt og forsøger konstant, at undslippe deres billige fængsel) 😉

Er der et sted du ikke må gå på kompromis med pasform og kvalitet så er det dit lingeri, da det jo danner hele basen for hvordan resten af dit tøj sidder. For selv det lækreste outfit blejner altså hvis du har fire bryster i blusen, eller en vildfarende bøjle stikkende op af kavalergangen ( og jo det er faktisk sket for mig, at en mand spurgte til, hvad det var der stak ud af min bluse!) Jeg er naturligvis forstående for, at min barm ikke er helt let at bære rundt på og at selv den bedste BH bøjle, på et eller anden tidspunkt, får massivt metaltræthed og må opgive ævred. Men med lækkert lingeri er tiden fordoblet, før bøjlerne giver op og forsøger at undslippe presset. Så prismæssigt bliver det næsten det samme, om jeg køber to dårlige BH ere, eller en god.  Levetiden er den samme – men pasformen, den daglige komfort og min fremtreden er en helt anden!!!!!

 

 

70% af alle kvinder, bruger den forkerte BH strørrelse

 

Forskning viser, at den forkerte bh-størrelse kan give dig dårlig holdning samt smerter i ryg, skuldre og nakke. Men det er ikke kun vigtigt, at en bh sidder perfekt pga. et sundhedsmæssigt synspunkt. En bh, der sidder dårligt, kan påvirke hele dit look i en negativ retning. Stropperne kan bore sig ind i huden på dig, et rygstykke, der er for løst, kan glide op, skålene kan enten være for små eller for store,…du mærker det ikke kun, du kan også se, at tøjet sidder forkert uden på dit lingeri. Lingeri, der sidder perfekt, former dine bryster bedre og giver dig et flot, ensartet look. Lingeri, der sidder perfekt, fremhæver en kvindes naturlige skønhed! – Rigby & Peller

 

 

Vil du have en rigtig Diva oplevelse og gøre noget godt for dine bryster – så  prøv din egen lingeri fitting HER eller HER.

Du kan altid få en lingeri fitting,, med eller uden aftale og det er helt gratis!

Kærligst Ditte

 

 

PSSSSTTTT!! Prisen på et lækkert sæt lingeri, ligger som regel på 800 -1200 kr. Det kan derfor godt betale sig, af udnytte de halvårlige udsalg og fylde lingeriskuffen 😉

(indlægget er lavet i samarbejde med Rigby & Peller)

Kommentarer

kommentarer