Feminin i sort og hvid

Efter en travl dag, med arbejde i mit lille firma og interview til Alt for Damerne  (Du kan læse mit interview, om inspirerende kvinder på instagram HER)  Tog min mand og jeg, lige et smut ind til byen, for at shoppe lidt, inden ungerne skulle hentes. Hvilket er en af de mange fede frynsegoder, ved af være sin egen chef  😉

foto 2 (24)

 Jakke – Studio    Ruskindsnederdel – Studio    Strik – Edith & Ella     Briller – Dolce & Gabbana (fås hos Profil optik)   Strømper – Item 6     Støvler (tidligere kollektion) – Marina Rinaldi

 

editstrikmedhjerter2015

Strikken er fra skønne Edith og Ella, som har en sød retro stil. Deres størrelser plejer ellers, at være meget små i det! Men lige denne strik, passede perfekt <3

foto 1 (23)

For at holde mit outfit feminint, har jeg kombineret strikken med en fin ruskinds nederdel, med svaj i. For at looket ikke skulle blive for tuttenuttet, har valgt et mere monokrom farve tema, der giver looket lidt kant.
Med en bluse, der som denne “larmer lidt” med sit print, er det en god idé, at holde resten af outfittet i en farve.  På den måde bliver printet en sjov detalje, uden at overtage hele looket 🙂

Der er sket en masse spændende, de sidste par dage!! Og jeg glæder mig helt utroligt til, at kunne dele det hele med jer i morgen <3

 

Kærligst Ditte

 

 

Obs enkelte af de ting,  jeg har på i indlægget her, er en gave/ eller udlånt til anmeldelse.

Kommentarer

kommentarer