Kurvet Diva i Berlin

Så er jeg endelig tilbage på bloggen!! Det har været en helt fantastisk, men noget hektisk uge, i ægte fashionista stil 🙂
Denne uge har nemlig både budt på curvy modemesse i Berlin, videoskydning til sjovt fashion projekt og forberedelse til den kommende Modeuge 🙂
Så nu slår jeg det hele sammen, så du  kan komme med bag kulisserne, i en kurvet fashionistas hverdag 😉

foto 2 (27)

Mandag MEGET (som i mit vækkeur ringede kl 3) tidligt,  hoppede jeg på en flyver til Berlin.

foto 1 (26)

Jeg var nemlig af Zizzi, inviteret til at  deltage, i Curvy Is Sexy. Som er en modemesse kun for kurver!

foto (15)

På turen havde jeg selskab af de dejlige damer fra Curves Ahead, Sticky Sweet Danish og Miss Cherry Lipz  (fotocredit Sticky Sweet Danish))
og selv om turen bød på uanede timer af transport, frem og tilbage, var humøret  højt 🙂

foto 1 (27)

Vores første business stop på turen,  var frokost med danske JUNAROSE.  Her diskuterede vi passioneret omkring  udviklingen i plussize industrien, over fantastisk mad og et koldt glas vin <3
Resuranten var fantastisk smuk og vi nød alle den kolde tyske vin og den udsøgte italienske mad ( og ja det er trøfler på min pasta, man er vel en kurvet livsnyder 😉 )

foto 2 (28)

Det er virkeligt rart at JUNAROSE tager sig tid til at lytte til vores mening, analyser af branchen og ikke mindst hvad vi ønsker ændret. Vi kunne have snakket i timer om hvordan den kurvede kunde ser ud og hvad de ønsker!!! Jeg er utrolig taknemmelig for, at mit arbejde med bloggen, har sat mig i en position, hvor folk lytter. Jeg er virkeligt passioneret omkring at bringe fashion (og ikke bare beklædning) ud til mine kurvede med søstre! Så at have chancen for ikke bare at blive hørt, men også at kunne påvirke  industrien, er næsten lige så lækkert, som den dessert vi fik 🙂

Vi fik også kigget påde nye efterårsvare fra JUNAROSE, men dem kommer i til at se meget mere til (Jeg skal nemlig til et stort Modeuge event hos dem i næste uge og jeg lover at atge masser af billeder)!

Efter frokosten havde vi lige 40 min til at se hele messen, inden den stod på event med Zizzi. Vi havde lige tid til at se messens modeshow, der desværre ikke levede op til mine forventninger, men istedet bare understregede alt det jeg synes der er galt med plussize industrien!  Nemlig dårlig pasfor,  ufashionablet design og ulidelig stylin 🙁
Der var til gengæld, en masse smukke danske kurvede modeller med på messen og ikke mindst min smukke fotograf Josephine, der prydede flere af vægene på messen <3

Jeg nåde desværre ikke at se det hele, men jeg fandt to nye brands der heltsikkert, vil komme mere om på bloggen!

foto 4 (16)

Persona by Marina Rinaldi er et undermærke til Marina Rinaldi, men med en yngre målgruppe og et billigere prisleje. Dette brand tog virkeligt fusen fra mig, med Highend fashion, med plads til kurver, noget af det lækreste og mest fashionable jeg længe har set!!!!! Stilen var farverig, luksuriøs og trend baseret. Se bare denne helt fantastiske cape, med tydelige referancer til italiensk design og internationale modehuse som Chloé <3
(foto kredit my girl @lashila)

foto 3 (18)

Et andet brand var tyske Sallie Sahne  hvis aw15 kollektion havde et  minimalistisk og scandinavisk look som jeg virkeligt elskede. Jeg er jo som i nok har opdaget, stor tilhænger af enkelt klassisk design, med fokus på pasform, struktur og materiale <3

Vil du selv se alle udstillerne på messen, kan du selv gå på opdagelse HER

foto 4 (17)

Aftens højdepunkt var eventet hos Zizzi, hvor de præsenterede deres AW15 kollektion, samt deres helt nye Black Label kollektion (som får sit helt eget indlæg, når der kommer billeder på den)

Den nye Black Label kollektion, er ikke mindre end sublim! Og samarbejdet medde dygtige Lady’s fra Femmes Regionales, tager udentvivl Zizzi, til nye og ukendte fashion højder – Jeg er KÆMPE FAN!!!!!

Stilen i Black Label kollektionen, bygger på spændingsfeltet mellem maskulint og feminint og byder på både ladylike perle detaljer og  nålestribet herresnit.

foto (16)
Også den “normale” AW kollektion bød på blød strik, minimalistiske babyblå skjorter og  fine kjoler med blonde detaljer <3. Jeg er virkelig imponeret over Zizzis fokus og vilje til at udvikle sig. Og så glæder mig helt vildt til, at få fingrene i (og leje med) begge kollektioner <3

 

foto 2 (29)

Efter fremvisningen af kollektionen, blev alle de indbudte bloggere (fra både Tyskland, Sverige, Finland og Holland) inviteret med på restaurant. Og når 20 kurvede fashionistaer skal til middag, skal det naturligvis gøres med stil og her er der ikke noget så dekadent og Diva agtigt, som en Hummer  limousine 😉

foto (17)

Dagen efter var der lige tid til lidt tøsse hygge og til at udforske Berlins gader, inden hjemturen. Jeg må snart komme igen og se mere af denne skønne by.

foto 2 (30)

Som kontrast til modeshows, dyre middage og Limo ture. Vil jeg lige fortælle at jeg på turen også nåde at forvandle mig til Berlins varetegn (Berliner Bjørnen), at tisse i mine bukser og vaske mit hår i bodylotion!!!!!!

Til mit forsvar vil jeg dog lige sige, at det var fordi jeg havde glemt, at jeg havde trusser på, under min bodystock. Og derfor bare åbnede mit shapewear og satte mig til at tisse – i mine trusser!!!! 🙂 🙂

Og når man stiller en bodylotion (som virkeligt ligner en balsam) sammen med en shampoo, så er det altså MEGET nemt at tage fejl!!

 

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer