Fashion og forkælelse

Da jeg vågnede var jeg ikke i tvivl om at mit “lille designerkjole i haglvejr stunt” fra igår, desværre havde sat sig som ond i halsen. Men med en super dejlig dag foransig, var det bare med at komme op, selv om kroppen gerne ville blive under dynen, med en varm kop te 🙂

 

foto (19)

Jeg besluttede mig derfor til, at skrifte dagens fancy, men knapt så varme outfit ud, med en masse lag på lag strik (billeder kommer senere). Heldigvis startede dagen ud på blideste Diva vis, mens jeg af altid søde Tresemmé, var inviteret til en Modeuge styling og morgenmad. Jeg blev ekstra glad, da jeg opdagede af min hårstylist, var min egen frisør Jonas Herlitschek <3 Der ALTID ved lige hvad der klæder mig og laver det lækreste Diva hår! Jeg var så heldig at få nogle produkter med fra deres nye Perfectly (un)done serie, som jeg glæder mig til at teste! Jeg synes altid at deres produkter er utroligt effektive til prisen! Og så elsker jeg hvor længe deres KÆMPE shampooer og balsam holder (for jeg bruger virkeligt meget shampoo til mit tykke har og det løber altså op 😉 )

foto 2 (31)i

I Tresemmés blowout bar stødte  jeg ind i mine tøser, Christina og Terese , der har Impression PR. De inviterede på lidt at drikke, i deres lækre showroom. Hvor de bla. har ting fra LinenME (deres lækre plaider, måtte gerne bo på min sofa 😉 ) og Hay, samt masser af skønheds produkter (er igang med at teste 😉 )

framin (4)

Så var det afsted til Carmakomas Statement Show and Diversity Patrol. En kollektion med rigtig mange fine detaljer, som jeg glæder mig til, at vise jer lookbooken på!

framin

Dagens højdepunkt var en SUPER hyggeligt event hos JUNAROSE hvor vi bloggere, havde fået lov til at invitere et par læsere med. Her fik vi vist sommerkollektionen og hørt lidt om tankerne og inspirationen bag.
Vi 5 bloggere stylede hver et set fra kollektionen, til en instagram konkurrence. Så kig da lige forbi JUNAROSES instagram (de hedder @junaroseglobal ) og stem på mig 😉
Der er nemlig en hemmelig og meget spændende præmie, som jeg naturligvis gerne vil vinde!! Og lige nu er jeg lidt bagud…… 😉

framin (1)

Efter fremvisningen og en dedikeret debat om plus size designs og pasforme, fik vi verdens lækreste middag!!!!! Serveret af nogle ret så attraktive kokke 😉
Det var en helt fantastisk oplevelse, at kunne dele dette med de søde læsere og ikke mindst det altid fantastiske JUNAROSE team <3

Lykkelig på boblevand, lækker mad, fantastisk tøj og dejligste selskab, men efterhånen noget træt og sløj, skyndte jeg mig hjem i seng.

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer