kjolebutikkenlogo

Designer kjoler – med plads til kurver

For ikke så længe siden, blev jeg af min facebook veninde Mia, inviteret ind forbi KjoleButikken. Da denne veninde, er en curvy og meget eksklusiv dame, blev jeg med det samme nysgerrig. Den lille butik viste sig da også, at være en ren skattekiste, af skønne kjoler!!!

kjolebutikken

I over en time havde jeg det som, at jeg var skrumpet og endt i Barbies walk in closet!!! Der var kjoler i alle farver og former; elegante hverdags kjoler, sexede cocktail kjoler og storslåede gallakjoler (vi snakker regulere Oscar værdige kjoler). Jeg havde svært ved at styre min begejstring og kom med små lykkelige hviiin, når endnu et kendt designer navn, dukkede frem på bøjlerne. Og det gjorde de i sådan en lind strøm, at jeg til sidst ikke havde styr på  hvem, eller hvad jeg skulle prøve på 🙂

For der var kjoler, med plads til kurver fra; Calvin Klein, Michael kors, Palph Lauren, Diane Von Furstenberg, Bitte Kai Rand,Ilse Jacobsen og mange flere. Det er ingen hemmelighed at jeg elsker designer kjoler. Simpelthen fordi der er noget utroligt selv forkælende og dekadent ved, at bære en kjole, der er 100% gennemtænkt, i både design, kvalitet og pasform. At der står navne som Ralph laurent, Calvin klain og Michael kors i nakken, gør mig bestemt heller ikke noget! Man er vel en kurvet fashionista 😉

Mange af de store designere har nemlig lavet kjoler, med plads til kurver. Disse kan bare være svære at få fat på, da der ofte løber urimeligt meget told på, når du bestiller fra USA.
Men da butikkens ejer Aliana , selv er fra USA , bruger hun sine gamle branche forbindelser til, at hive dem til Danmark. Så du ikke alene slipper for told, men også får dem til favorable priser!!!

 

KjoleButikken er en eksklusiv butik, med kjoler som ingen andre har. 
Vi sælger kun håndplukkede kjoler, som vi selv henter fra vores eksklusive og nøje udvalgte leverandører.
Vores kjoler passer til enhver lejlighed, om du skal til fest, bryllup, arbejde eller middag.
Vi tilstræber os at sælge unikke kjoler som er tidsløse, elegante, og moderne, med få eksemplar.
Størrelser op til 48.

 Vi leverer en høj standart af personlig service, vejledning og inspiration

 – Kjolebutikken.dk

 

Man skal ikke lade sig snyde af butikkens størrelse, for under butikken gemmer der sig også et lager. Så ser du ikke lige det du mangler, så spørg!! Desuden har de en super service og hjælper gerne med, at finde lige det du søger! Alianas mål med butikken var, at alle kvinder store som små (34-48) skulle kunne finde en kjole, i hendes butik. Da hun selv er både høj og kurvet, kender hun også alt til,at finde flatterende snit og draperinger – med  plads til kurver 🙂

 

kjoler i store størrelser

Jeg endte med at gå der fra, med to skønne kjoler;  en blommefarvet med draperinger og en sort minimalisktisk strik kjole. Begge fra min klare Favorit Ralph Lauren <3 <3

  Jeg havde den sorte kjole på, til Modeblogprisen 2015. Men lover i nok snart, skal få nogle rigtige outfit billeder, af de lækre kjoler!

Kjolebutikken ligger på Gammel Kongevej 173 (1850 Frederiksberg5) kun 5 min fra Frederiksberg metro. Så er du i nærheden, så gør dig selv og dine kurver, den tjeneste at kigge forbi! 😉

Se åbningstider og meget mere HER

Kærligst Ditte

Pssstt du kan også like dem på facebook og holde øje med nye kjoler og tilbud 

Dette indlæg er lavet i samarbejde med kjolebutikken.

Kommentarer

kommentarer