Alle fakta om min højde, størrelse og vægt

Men kan det også passe mig?

Det kan være fristende som modeblogger, kun at ligge billeder på bloggen, hvor man viser sig fra sin bedste side.  Men selv om billederne selvfølgelig er til inspiration, skal de samtidigt vise et reelt billede, af ikke bare tøjet, men også bloggerens krop. For hvordan skal læseren ellers have en chance for, at vurdere hvordan tøjet sidder i virkeligheden og hvordan det passer størrelsesmæssigt.

 

I dag fik jeg en super sød mail, fra en ny læser, der var faldet over bloggen.

 

Jeg bliver vildt inspireret af at se, hvor lækkert du klæder dig og hvor godt du bruger dine kurver. Men jeg må indrømme, at jeg for hvert eneste billede tænker “aaah, det ville ikke se godt ud på mig”. Jeg VED at jeg altid dømmer mig selv hårdere end alle andre. Og jeg vil gerne have mod på at rykke lidt på min stil. Men jeg har brug for et reality tjek – noget at hænge alle de lækre billeder af dig op på.
Så min bøn til dig: Vil du fortælle mig, hvad str. du bruger i tøj? Og hvor høj du er?
Jeg har så meget brug for at kunne visualisere, om nogle af dine ideer måske kunne bruges på mig også

 

Og selvfølgeligt vil jeg det

Jeg er 173 cm høj og er pt  ca. en str. 46-48, samt 85 G i BH. Det vil sige jeg bruger alt fra str 44-48, alt efter pasform og brand størrelse 😉

Jeg er bestemt ikke lille, men har bare været heldig, med propotionerne på min krop. Mine over 100 kilo er gavmildt fordelt, over HELE min krop . Hvilket kan give illusionen af, at jeg ( i følge mine søde læsere) ikke har nogle “problemområder”. Det har jeg (det kommer der snart et indlæg om)!!! 🙂

ditte vallø størrelse

Det er jo nemt at se mindre ud, når man står  i høje hæle og posere. Men lidt svære at gemme, når man sidder ned! 😉

Faktisk er der på det seneste sneet sig lidt ekstra kilo på, som har sat sig knapt så heldigt. De seneste kilo (stress kilo over at være økonomisk presset og nyopstartet iværksætter) har sat sig på både mave og ansigt. Så jeg ikke helt har været tilfreds med den måde mit tøj sad på. Derfor har der også været lidt stille på bloggen, jeg er nemlig blevet træt af, at kæmpe med garderoben og være utilfreds, når jeg ser mig selv i tv, eller på billeder og er derfor begyndt at træne igen (men det kommer der også meget mere om 😉  )
At blogge kræver jo at man har overskud og lyst til at dele ud af sig selv. I perioder, hvor  jeg ikke har så meget overskud, kan det være svært at finde indspiration til bloggen. Eller i det heletaget skulle stille sig frem og vise sin krop.

Sammenligninger

Det kan være svært at se hvordan tøjet vil side på ens egen krop, når man ser det på en model. Typisk har modellerne jo ikke samme “problemområder” som os andre og ofte bruger selv plus size brandsne, “små” modeller (str 42-44) i deres lookbooks. Her er det vi bloggere kommer ind og tilbyder et realistisk billede af, hvordan tøjet sidder, når billederne ikke er taget i reklame henseende. MEN vi bloggere vil naturligvis også gerne inspirere og vise os, fra vores bedste side!

Jeg gør derfor ofte det, at jeg tager mine outfit billeder til inspiration ( i stedet for 12 detalje billeder, da de fleste af jer, jo alligevel ikke går ud og køber præcis det jeg har på) og derimod giver gode råd/ shoppe tips til, hvordan du kan kopiere looket (lige meget om du er præcis samme størrelse som mig, eller ej).

Find kvinder som dig

Jeg lader mig også selv inspirere, af kvinder med samme kropsbygning, som mig selv. Her er instagram et super værktøj!! Da jeg kan se hvordan kvinder fra hele verden, klæder netop deres kurver. En anden ting er at det er nemmere at se skønheden i andre, end i sig selv. Men når man ser kvinder på samme størrelse, som en selv og synes DE er smukke- bliver det nemmere at anerkende, at man også SELV kan være smuk, i samme størrelse.

Her er lidt af de hashtags, der giver jer en masse skønne curvy insta ladies

#bodypositive  #celebratemysize  #curves #curvymodel #effyourbeautystandards  #fullfigured  #honormycurves #plusfashion #plusmodel #plussizeblogger #plussizefashion #psblogger #psbloggers #psfashion #stylehasnosize

Find tøj til din præcise figur

Jeg anbefaler Fitbay

148405

 Vil du gerne have hjælp til, at finde ud af hvilken størrelse der vil passe dig, i et givent brand, så er Fitbay din ven <3

Fitbay er et ikke mindre end genialt dansk startup firma, der gør det muligt at få pasformsråd, af kvinder med præcis samme størrelse og kropsbygning, som dig selv!!!

 

Jeg har skrevet meget mere om Fitbay lige HER

 

Faktisk kan du følge mig derinde, under navnet MissMarilyn (der kommer snart et; følg mig på Fitbay ikon, i bloggen sidebar). For præcise pasforms vejledninger, på alle mine dagens outfits. Elles er deres App, lige til at have med på shopping 🙂

 

Håber dette indlæg gav et lidt klare billede af, hvordan jeg ser ud  ” i virkeligheden” 😉 Samt lidt inspiration til, at finde kvinder og tøj, i lige netop din størrelse <3

 

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer