Jeg har endeligt fundet gnisten igen!

Tanker om vægtøgning og træning

foto 1 (37)

Der er lidt stille på bloggen for tiden da jeg bruger rigtig meget tid i Fitness World, hvor jeg kæmper mig tilbage, til den krop jeg drømmer om. Mine outfits består derfor mest af træningstøj, iøjnefaldende træningssko og mine accessories, af lækre protein sager fra Nutramino 😉

Som jeg skrev i sidste indlæg (som du kan læse HER), er der sneget sig lidt ekstra kilo på, på det seneste. VIRKELIGT MANGE af jer kiggede forbi og læste indlægget, derfor tænker jeg, at jeg vil dele lidt mere af min personlige rejse, mod en sund og kurvet krop 🙂

Håber du vil tage det for det det er! Nemlig bare et indblik i mit liv og mine tanker, om min krop og sundhed. Ikke en generel forståelse af, hvad der er rigtigt for andre kurvede kvinder <3

 

Når vægten stiger og humøret falder

Først skal det lige slås fast, at jeg ELSKER min kurvede krop! Jeg elsker mine store bryster og min runde bagdel! Mit eget skønhedsideal ligger da også, på den anden side af en str 42 😉
Men på det seneste, er min ellers så velproportionerede krop, begyndt at flyde lidt ud 😉 Mange af de ting jeg holder af ved mig selv og som jeg har et eller andet mystisk indre regnestykke over, opvejer for mine ekstra kilo (jeg ved det er åndsvagt men sådan har jeg det altså). Var begyndt, at blive påvirket, af de ekstra kilo. Specielt mit ansigt og talje, var det gået ud over (jeg sværger på, at fedtcellerne er nogle modbydeligt skadefro skiderikker, der ved lige præcis hvor, de vil gøre en mest ked af det!!) Mit tøj sad lige pludseligt ikke som jeg gerne ville have det og bunken med prøvet tøj, voksede og voksede, for hver gang jeg prøvede at finde noget pænt af have på. Men værst at alt, så havde jeg  svære og svære ved, at finde mit glæde selvsikre spejlbillede 🙁

Samtidigt har min mand, det seneste år, haft trænet som en gal og med rigtig fine resultater! Jeg kan bogstaveligt talt ikke holde fingrene, fra hans nye top muskuløse krop (vi snakker brystmuskler, kæmpe arme og en krop af sten – indsæt savlende smiley). Jo mere sund, aktiv og muskuløs han blev, jo mere doven, usund og opgivende følte jeg mig. Jeg begyndte faktisk at blive bange for, at han lige pludseligt ville være mere tiltrukket af fitnesspiger, end af min runde krop. Jeg begyndte også at synes, at han var mere lækker end mig, hvilket gjorde mig helt vildt usikker og gav mig et irriterende behov for, hele tiden at blive bekræftet. Jeg var ærligtalt havnet et rigtigt ucharmerende sted, hvor jeg skiftede mellem at have ondt af mig selv og være både vred og frastødt over mig selv.

 

 Vejen tilbage til mig selv

foto 2 (38)Efter trænings selfie 😉 Svedig, uden makeup og formegentligt lugtende af gnu!! Men rigtig stolt af mig selv!

Jeg måtte til sidst gøre op med mig selv, at undskyldningerne for ikke at træne og spise sundere (nyopstartet virksomhed, presset økonomi og manglende overskud) i realiteten bare var selvmodsigelser, der holdt mig i min offerrolle.
Jeg vidste af en decideret slankekur var udelukket, fordi jeg ud over at blive ekstremt mad fokuseret også ødelægger min forbrænding ( og jeg ender altid med, at tage det hele på igen ). Derfor blev mit mål af spise sundt og proteinrigt, kombineret med MASSER af styrketræning og kort men hård cardio.

Nu har jeg så været igang i 14 dage og jeg kan virkeligt mærke min kampgejst komme tilbage! Jeg kan mærke at jeg presser mig selv mere og mere og faktisk nyder at svede og være fysik træt i kroppen. Jeg har haft vejet min mad og holdt øje med mit kalorie forbrug/ kost fordeling, men ellers spist hvad jeg havde lyst til. Jeg har med hjælp fra styrketræning og  Nutramino, givet mine muskler de bedste betingelser for at vokse, hvilket ud over at give mig en fastere og mere aktiv krop, også sætter min forbrænding op. Hvilket på langsigt, er den bedste og mest holdbare måde, at opbygge og vedligeholde et vægttab.

Nu er det hele jo ikke rosenrødt! Jeg har da også gået som en cowboy (efter ben dag) været i centeret i meget stramt spandex , samt været frustreret over, at mit hårde arbejde ikke har givet udslag på vægten. Faktisk havde jeg den første uge, taget 200 g på! Der var jeg sku lige ved, at kyle min nyindkøbte vægt/tortur instrument, gennem ruden 😉

 

Jeg glæder mig til at dele denne rejse med jer og ikke mindst alle de lærringer jeg gør mig, i den jungle der hedder træning, kost og vægttab.

Og bare rolig! Planen er at vise mine kurver frem i en bikini. Ikke at lave bloggen om til en helseblog 😉

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer