Indre og ydre forårsrengøring

foto 2 (42) Så er foråret endelig kommet, med solskin, nye kræfter og en tro på alt det nye <3

Jeg ved jeg har været lidt stille på det seneste , men det er fordi jeg er i gang med den helt store forårs rengøring – i mit liv!! Helt fysik er jeg igang med at omrokere og forbedre, både i hjemmet, men også min krop. Og som om det ikke var nok så har jeg også kigget på min business, der desværre ikke køre optimalt endnu!! Jeg har derfor taget nogle skridt mod, at kunne leve 100% af, at være selvstændig. Hvilket indbefatter et nyt og spændende projekt, en ny børne blog , et muligt nyt studie og så også liiiige noget helt vildt, som jeg glæder mig med at dele med jer alle!!!

 

Jeg har kastet alle boltene op i luften og skal nu finde ud af, hvilke der skal gribes og hvilke der skal kyles ad helvede til 😉 Jeg er derfor fuldt optaget af, at finde ud af, hvor det hele skal lande.

 

Helsigvis hjælper foråret mig, med masser af energi og gåpåmod med alt det nye. Selv om det desværre betyder at jeg forsømmer jer lidt <3

 

Og nu jeg har gang i, at redefinere mig selv, min bolig og min krop – skal bloggen selvfølgelig også have en tur!! Så lad mig endelig høre, hvad i kunne tænke jer mere af, på bloggen?

 

Håber i også nyder foråret og udnytter dets energi til, at skabe jer det liv i ønsker!

 

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer