Kvinder med kurver udkommer mandag

Jubiiiii flere gode nyheder for kurvede kvinder!!!! Danmarks første fysiske modemagasin, for kurvede kvinder udkommer på mandag d 16/3.

kvinder med kurver

 

 

Magasinet er lavet i forbindelse med magasinet Søndag og målgruppen er kurvede kvinder, i alderen 40 +. Desværre er magasinet kun sat til at udkomme to gange om året, men  afhængigt af modtagelse og efterspørgsel, kan dette måske ændre sig. Så kære læsere lad os endelig støtte op om projektet og vise HVOR stor efterspørgsel, der er på modemagasiner – med plads til kurver  🙂

Du kan læse mere om magasinet og idéerne bag, lige HER

 

Min drøm er at vi også kan få et modemagasin, til kategorien 18-50 år. Som mode og trend mæssigt er på højde med Elle og andre højt profilerede modemagasiner. Min drøm er naturligvis også, at være en del af dette magasin 🙂 Da der som jeg har skrevet tidligere ( læs mit indlæg; Når styling tips til kurvede, bliver et slag i ansigetet HER), er hårdt brug for kurvede kvinder redaktionelt, til netop denne kategori af mode og livstil. Jeg mener hårdtnakket at det bør være kurvede kvinder, der står bag både styling, artikler og ikke mindst det redaktionele overblik. Så magasinet rent faktisk bliver skrevet af kurvede kvinder, for kurvede kvinder. I stedet for nogle af de forfejlede forsøj vi har set, når moderedaktionerne, prøver at slrive til kurvede kvinder. Derfor er jeg super spændt på, at se det nye magasin! For jeg ved, at der har stået mange lækre kvinder bag 🙂

Jeg drømmer om et magasin, der omhandlede alle siderne, af et liv som kurvet Diva. Men som formår at gøre det på en visuel lækker måde og med et tydeligt fashion præg! Som viser at det er muligt at være ALT det vi ser i andre top magasiner – men med plads til kurver <3

mitmodemagasinmarts2015

Hvis der ikke snart er nogen der laver et, så overveje jeg sku selv at lave det! Bare i online format 😉

 

Hvad tænker DU? Skal du ud og købe Kvinder med kurver, på mandag?

Kærligst Ditte

 

Kommentarer

kommentarer