Draperinger og Diva attitude

Mens jeg stadig humper rundt i flade sko og praktisk tøj (pga en revne i fodrodsknoglen) kan vi da lige tage nogle outfit billeder, fra da jeg stadig kunne gå i stilletter 😉
Jeg har jo slet ikke fået vist jer, mit outfit fra den røde løber, til Elle Style Awards 2015

esa2015mørk1

Øreringe – Christina Watches   Taske fra Asos (udsolgt – find lignende HER) Sko – Cavela.

esaoutfitgodt

Min fine kjole er fra Zizzis Black Label kollektion, en kollektion i godt kan begynde at glæde jer til!!Den kommer nemlig i butikkerne sidst på sommeren <3

foto (6)
Jeg hade en super aften til Elle Style Awards 2015! Aften blev ud over det store prisoverrækkelses show, brugt i selskab med en masse skønne bloggertøser og min ultra smukke fotograf Josephine  (Læs Josephines fine blog HER) <3

Nu skal det hele jo ikke være champagne og smukke kvinder, så langt øjet rækker! 😉

Faktisk misede jeg det sidste tog hjem og måtte tage en natbus. Hvilket når man bor i Jægerspris, er en tur på flere timer! Heldigvis blev jeg holdt vågen, af den fyr, der (selv om det var mandag aften) brækkede sig gentagende gange,  bagerst i bussen 😉

Hvilket jo var en perfekt afslutning på en ægte Diva aften 😉

Kærligst Ditte

Indlægget er lavet i samarbejde med Zizzi.

Kommentarer

kommentarer