Rene linjer og luksus kvalitet

zizzibl6

Zizzi har med deres Black Label kollektion, tages dansk plus size mode, til et helt nyt niveau!! Og nu kan du købe kollektionen både online og i butikkerne 😉

zizzibl3

Med hjælp fra Femmes Régionales har de skabt en enkel og nordisk kollektion, der spiller på kontrasten mellem det kvindelige og bløde, mod det mandelige og kantede. Ud over at lege med hårde kanter, mod en blød silhuet, har de også givet deres bud, på en af de internationale catwalks aktuelle tendenser, nemlig struktur og volume.  At lade tøjets skæringer og design, ændre på kroppens størrelse og propotioner, synes jeg er en meget modig og spændende satsning, for et plus size mærke! jeg elsker at de tør tage chancer og gøre noget uventet, i stedet for, at spille på det sikre.

Her kan du selv se, hvad du synes om deres nye satsning, Zizzi Black Label 🙂

zizzibl5

 

zizzibl2

 

zizzibl8

 

zizzibl1

 

zizzibl4

 

zizzibl8_001

Kollektionen kan købes både online og i butikkerne nu!

Læs mere og shop Zizzi Black Label HER

Priser kvalitet og størrelser

zizziblalle

Priserne ligger fra 299,955 – 995,95 kr. Men der er også brugt virkeligt lækre materialer!! Jeg synes kollektionen er størrelses svarende. Er du ikke til en for løs pasform, kan du  evt. tage de volumiøse ting, i en størrelse mindre.

zizziambassadøre2015

Hvis du er i tvivl hvordan kollektionen vil side på os almindeligt dødelige kvinder, så hold øje med bloggen! Jeg har nemlig været så heldig, at være en tur i Hamborg og prøve kollektionen på, sammen med de andre skønne Zizzi ambassadøre <3

Jeg kommer også løbende til, at vise mine egne stylinger af kollektionen, som dagens outfit. Og mon ikke der også kunne komme en giveaway 😉

Hvad synes du om Zizzi Black Label?

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer