Vind det smukkeste armbånd

Blue Sky

Jeg er tosset med de smukke smykker fra Christina Jewelry & Watches! De rammer nemlig lige præsis den fine linje, jeg godt kan lide, mellem enkel elegance og Diva bling <3

Skab din helt egen stil

Charms_2868

Deres kæmpe udvalg af både remme og charms, gør det muligt at skabe dit perfekte drømme armbånd!

Armbånd-dignity-sølv

Om du er til det rå,

Christinawatches_20_grå_prisfra395 (1)

Det enkle

Christinawatches_7_lilla_prisfra395 copy

Det farverige

Eller det feminine.

Der er uanede muligheder og dit armbånd kommer derfor til at udtrykke, din unique personlighed og stil.

 

Se alle mulighederne HER

Armbånd i store størrelser

Specielt deres smukke armbånd er et hit, fordi remmene altid laves efter mål og derfor kan passe ALLE håndled – store som små! Nu har jeg personligt arvet min fars murenæver og tykke knogler. Min mandlige fysiologi (når det kommer til håndleds størrelse) gør det svært at finde armbånd, der ikke får mig til at ligne en transvestit 😉

 

Design af Christina Hembo

Alle smykker og ure er designet af Christina Hembo, som du måske husker fra; Vild Med Dans, hendes Cykelhold, eller måske fordi hun har sin egen røde dobbeltdækkerbus 🙂

Christinawatches_christina2 copy (1)

Jeg har faktisk været så heldig at møde Christina Hembo, som helt personligt står for alle designs. Og ja hun er lige så lækker (hvis ikke mere) i virkeligheden :-). Ud over Christina så jeg også den nye kollektion og nu har jeg endnu flere ting jeg bare må ege!!!!! Men dem må i høre om i et andet indlæg! For nu er det jo det DU kan vinde, vi skal snakke om 😉

 

 

Blue Sky

 

Armbåndet du kan vinde er et navyblåt læderarmbånd med forgyldte sterlingsølv charms, dekoreret med safir, sky topaz og krystal kvarts. Til en værdi af ikke mindre end 4070 kr.

Alt du skal gøre for at deltage er;  at like bloggens facebookside ( som du finder lige HER) samt svare på, hvilke lækkerier der er på dette armbånd? Svaret skal skrives her på bloggen, nederst i dette indlæg.

Så trækker jeg en heldig vinder, søndag d. 20 september.

Armbåndets fine blå farve, passer perfekt til vinderens tendenser. Hvor blå, helt bogstaveligt talt er blevet det nye sort 🙂 Jeg ved da ihvertfald, at det hellere end gerne måtte sidde på mit håndled <3

Kærligst Ditte

 

 

Kommentarer

kommentarer