Min perfekte overgangs jakke

jakke i store størrelser

Farven nude er næsten blevet en besættelse for mig og heldigvis, følger den med ind i efteråret. Jeg har gjort mig lidt lækre efterårs køb og øverst på listen stod den nude farvede læderjakke fra Zizzi<3 Men helt ærligt den læderjakke har da nærmest mit navn skrevet på den 😉

 

 

zizzi læderjakke

 

Jakken er fra Zizzi og loster 2300 kr.  Men så er den også i ægte skind, samt med de fineste detaljer og guldlynlåse<3

Du kan læse mere om jakken og købe den HER

 

plussize jakke

Jakken er super brugbar! Da den går perfekt til Den Lille Sorte (til pænt brug). Men også kan bruges med en T-shirt, jeans og sneakers, til hverdag.

 

Zizzi læderjakke

Jeg tror jeg er så vild med farven og guld detaljerne, fordi de virkeligt bringer det bedste frem, i mine nordiske træk. Den varme nude tone, giver et blødt skær til hud og hår, samt fremhæver mine blå øjne. Og for os der er over de 35 år, er et blødt skær altså ikke af kimse af 😉

 

Kærligst Ditte

Dagens indlæg er lavet i samarbejde med Zizzi. Da jeg er ambassadør for brandet.

Kommentarer

kommentarer