Strik og Striber

Forleden dag blev jeg,  af søde Camilla fra bloggen Drengestreger , spurgt; “er der noget tidspunkt du ikke ser stangsmart ud?”

Og svaret er et rungene JA! 😉

Som alle andre kvinder hopper jeg i hygge klunset når jeg kommer hjem fra arbejde, eller i weekenden når der skal hygges og slappes af. Har jeg en hjemmearbejdsdag står den da også på slaske knold, afslappet tøj og ingen makeup.

Når jeg har haft slaske tøj på hele weekenden, eller efter et par hjemmearbejdsdage, nyder jeg at blive dullet op! Og omvendt nyder jeg yoga tøj og ingen makeup, efter en uge med højt hår og høje hæle ;-). Der skal være en balance! Og den balance vil jeg også gerne vise her på bloggen, så i også får lidt af de afslappede weekend outfits, samt de praktiske  hverdags outfit.

 

Søndags outfit

I Søndags gik vi en lang tur langs vandet og nød efterårets solskin på havnen.  Til sådan en hyggetur er der jo ikke noget mere behageligt og blødt, end en poncho 🙂

foto (16)

Jeg sørger altid for at vælge en poncho der sidder til over brystet, samt markere, eller sætter fokus på taljen. På den måde undgår jeg at ligne en, der går rundt i et strikket villatelt 😉

 

vila poncho

Min nye poncho er fra Vila og koster 549,95 kr. Læs mere om den HER (affiliate link)

Mit yndlings søndagstøj er altid noget med strik eller stræk i 😉
Hvis det hele bliver lidt for blødt, kan man jo altid tilføje lidt kant! Som her med lidt frække striber 🙂

Hvad er dit yngling søndags outfit?

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer