Pressedag 1.

Bestseller

Der findes affiliate links i dette indlæg
I denne uge er der pressedage, hvilket betyder en masse besøg hos div. PR bureauer. Det betyder også en uge fuldt af fancy men praktiske outfit. Det er god stil at prøve at have noget på fra de steder man besøger! Så da dagen bød på pressedag hos Bestseller, var dagens outfit selvfølgelig fra Junarose 😉

foto 1 (23)

Trench coat – Junarose 599 kr  Taske – Vero Moda 349 kr Shop online hos VERO MODA   Støvler – Marina Rinaldi (tidligere kollektion)

foto 2 (18)

Indenunder jakken havde jeg en af mine yndlings kjoler, i blød draperet jersey. Jeg bliver næsten nød til lige slå et slag for denne her kjole!! Den sidder nemlig helt fantastisk og kan bruges til både hverdag og fest – og så koster den kun 249 kr!!!!!

junarosekjoledraperet_okt2015

 Kjole – Junarose 249 kr

Det var et super hyggeligt besøg hos Bestseller, med lækkert tøj, lækker mad og skønne accessories <3

foto 4 (4)

 Jeg var så heldig at få en længere snak, med smukke Julie Sandlau – der har lavet en fin prisvenlig kollektion for Bestseller/Pieces. Jeg havde heldigvis selv købt et par fine øreringe fra kollektionen, som jeg helt tilfældigvis havde på, hvilket jo var en fin måde at starte samtalen på 🙂

Piissttt lige nu er der endda udsalg på Pieces by Julie Sandlau Shop online hos Pieces 😉

Dagen startede egentligt med et super event hos Ellos, men det får i i et indlæg for sig, der var nemlig en masse lækkert tøj jeg gerne vil vise jer!!

Nu må jeg hellere se at komme i seng, for der er jo endnu en pressedag i morgen 😉

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer