Vind et makeover til dig og din veninde

og bliv stylet af mig

qinstagramkonkurrence_okt2015
Q er nu til dig, der elsker dine kurver og det fejrer de med at forkæle en af deres læsere samt en veninde, med en lækker makeover.

 

I forbindelse med deres nye fokus udlodder Q to makeovers – en til dig og en til din veninde. Hvis du vinder, må du selv bestemme, hvem du vil have med. Du og din veninde bliver stylet med tøj, der passer til jeres figur (af mig 😉 ), får lagt makeup og går hjem med en goodiebag. Vinderen, som Q udtrækker, bliver endda vist i magasinet! Stylingen og fotoshoot’et foregår i København og finder sted på en dato, som aftales efter konkurrencen.

Sådan deltager du:

Læg et billede af dig selv på Instagram, og skriv, hvad du elsker ved din krop. Brug hashtagget#elskerminequrver i teksten til dit billede. De trækker en vinder blandt alle, der deltager.

Du må også meget gerne følge Q på Instagram. De hedder @Magasinetq – det er dog ikke et krav for at deltage.

Du skal have lagt et billede op med hashtagget #elskerminequrver senest mandag d. 30/11 2015 for at være med i konkurrencen.

 

#JegElskerMineKurver

foto (22)

Top – Zizzi 175 kr  Jeans – Zizzi 349,95 kr 

Jeg elsker mine kurver fordi de får mig til at føle mig feminin og sexet <3 Men også fordi de er med til at skille mig ud fra mængden 🙂

 

Så har du lyst til en ny stil, blive stylet af mig, få taget lækre billeder, samt en hel dag fyldt af forkælelse 🙂 – så kig da lige forbi deres instagram profil  @Magasinetq og deltag!!

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer