Det perfekte Jule lingeri

I år kom julen tidligt her hjemme, jeg har nemlig indgået et lille samarbejde med Rigby & Peller. Jeg er altid meget kræsen med samarbejder, da jeg kun vil skrive om ting jeg 100% kan stå inde for. Men når man så bliver tilbudt et samarbejde med nogle der har ens  totalt ynglings lingeri, så er det ikke svært at takke ja og slet ikke når de ovenikøbet tilbyder profesionel lingeristyling der kan komme alle mine skønne læsere til gode 🙂

prima-donna-prd01-016-2580-gsz

Hvis du står og mangler det perfekte julelingeri, så har jeg fundet det! Lige meget om det er til ønskesedlen, til gave, til dig selv, eller fra ham!

foto 1 (27)

Jeg har været inde hos Rigby & Peller og finde mit perfekte jule lingeri! Det er julegrønt, holder pebernødderne på plads og så kan det pakkes OP af mig og UD af ham 😉

 

julelingerigrøn_nov2015Det er faktisk så smukt at du næsten ikke nænner at tage tøj på! Men vil du ud i det grønne, anbefaler jeg en machene strik ;-)Den grønne BH og en bredmasket strik (så de fine blonder kan anes igennem) er et mere nedtonet julelook, frem for nissehuen.

Vil du give dig selv og dine attributter, den ultimative julegave, så prøv en lingerifitting med PrimaDonna lingeri hos Rigby & Peller. Her er der bare tænkt på ALT og service og udvalg er i top<3

 

primadonna_03 (1)

Og er du ikke til højt fra træets grønne top, så findes det også i vinter hvidt.

 

primadonna_05

Eller endnu et sæt i ren nissepige stil 😉

 

Læs om min egen første lingeri fitting hos Rigby & Peller HER

 

Håber du at finde lidt lingeri under træet, så fortvil ej, de er også gode til at hjælpe forvirrede ægtemænd og kærester i den rigtige retning 😉 Faktisk kan du tage ned og få lavet en fitting, så skriver de dig og dine mål ind i kundekartoteket, så andre kan købe gaver til dig og stadig ramme størrelsen perfekt.

Jeg håber i hvert fald på flere bløde pakker under mit træ <3

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer