Powerstrech og Powershopping

Jeg har det med kun at mene at mine nye køb er interessante for jer læsere (for ellers kan i jo ikke få det  i butikkerne). Men største delen af mine outfits består jo af tidligere køb kombineret på kryds og tværs, måske lige med en enkelt ny detalje. Faktisk tænker jeg at i måske endda ville få mere inspiration (og flere outfit billeder på bloggen;-) ) ved at se hvordan jeg kombinere min basis garderobe, samt hvordan jeg går klædt, når jeg skal klare alle hverdagens strabadser! Også selv om det indbefatter garderobe gengangere og flade sko 😉

foto (32)

I dag har jeg skulle returnere en masse tøj jeg har haft lånt til en stylist opgave, samt købe julegaver. Sådan en dag hvor den står på flere kilometers byvandring og slæben af tons tunge poser , er der kun en ting der dur! Nemlig De 3 S’er: Strik, Strech og Sneakers – Jeg gider nemlig hverken fryse, få vabler eller slidmærker på lårene 😉

635524527434733821 - emptyname_58

Jeans – Zizzi 599,95 kr

Al mit tøj var faktisk fra en tidligere sæson! Undtagen mine nye jeans i powerstrech, der med sin perfekte kombi af pasform og komfort, var som skabt til powershopping 😉

foto 2 (24)

Det mørke og praktiske outfit peppede jeg op med pink læber, negle og sko 🙂

 

Jeg er nået dertil hvor jeg kender min stil så godt, at jeg hellere vil shoppe færre ting, men i stedet bruge mine shoppepenge, på tidsløst design og god kvalitet. På den måde kan jeg opbygge en garderobe der kan bruges på kryds og tværs af nye og gamle køb. Jeg synes det er fedt at bruge ekstra penge på noget der virkeligt rammer min stil og som kan bruges sæson efter sæson. Som f.ex min pelsvest fra Marina Rinaldi (find lignende HER)

Hvad synes du? Vil du gerne se flere indlæg fra min hverdags garderobe, selv om tingene ikke længere kan fås i butikkerne?

Kærligst Ditte

Kommentarer

kommentarer