Fremtiden for mig og bloggen

Mellem jul og Nytår tog jeg en stor beslutning om at opsige mine supplerende dagpenge og 100% satse på livet som selvstændig. Jeg har længe prøvet at balancere mellem to stole, med en kæmpe frygt for at falde ned i det dybe mørke hul imellem. Så nu har jeg taget en beslutning og sat mig på den ene – min helt egen stol.
Den har en fantastisk udsigt og utallige måder man kan sidde på den på.
Men hvis jeg vipper og den vælter er det min skyld! Og der er ingen til at samle mig op.

Der er kun en ting der er mere skræmmende end at satse på sine drømme – og det er ikke at gøre det!! 

Jeg har været så meget i tvivl og beslutningen har kørt frem og tilbage og drænet mig for energi. Jeg var bange for at satse alt på en drøm og fejle (offentligt). Bange for at måtte opgive en drøm og erkende at det eneste der stod i vejen, var mig selv. Jeg har gemt mig i dagdrømmerier, angst for at gøre drømmene til virkelighed. For når du fejler en drøm, kan den ikke drømmes igen og drømmen er så dejlig! Tror jeg nok på mig selv? Og er jeg modig nok til at satse min drøm? Angsten og tvivlen har gjort at jeg kun turde gøre tingene halvt og altid med en livline, en livline jeg til sidst måtte erkende holdt mig sikker, men også tilbage. For ja livlinen hold mig sikker, men den holdt mig også fast og begænsede hvor langt jeg kunne gå. Derfor måtte jeg våge de knubs det giver, at springe ud uden line, for at nyde udsigten og suset i faldet.

 

There is freedom waiting for you,
On the breezes of the sky,
And you ask ‘What if I fall?’
Oh but my darling,
What if you fly?

– Erin Hanson

foto (9)

Jakke – Cero Etage     Jumpsuit – Junarose    Støvler – Ugg

Jeg kan ikke finde ud af om jeg har sommerfugle i maven, eller er ved at tisse i bukserne af skræk! Måske begge dele 🙂

Men jeg bliver nød til at stole på min egen ekspertise når det kommer til curvy fashion, markedsføring og kropsaccept og at der er firmaer derude, der ikke bare har brug for min viden, men som også vil betale for den.
Der sker en masse spændende i Danmark lige nu, når det kommer til kurvede kvinder og jeg bliver simpelthen nød til at ride med på bølgen, hvis jeg vil det her.

Fremtiden for mig og bloggen

Jeg har fundet ud af, at mange af de kvinder jeg gerne vil hjælpe med bloggen (til bedre stil og bedre selvværd. Eller bare inspiration, til alle jer der har begge dele :-)) enten ikke bruger/eller kender til blogs, eller simpelthen har givet op, når det kommer til mode i større størrelser. Derfor har jeg det sidste stykke tid arbejdet på at komme bredere ud. Både med min klumme hos Q, men også ved at netværke min brede bagdel af, samt give interviews. For i sidste ende er det det at gøre en forskel for andre, der motivere mig. Og hvis jeg virkeligt vil gøre en forskel, så må jeg bredere ud end bare bloggen og det kræver en ekstra indsats (og desværre også  noget af den tid jeg ellers ville bruge på bloggen)! Du kan derfor snart læse et meget personligt interview i Ude & Hjemme, om min historie og mission. Bor du på Fyn, kommer jeg i samarbejde med Rosengårdcentret ind af din brevsprække, deres magasin har nemlig denne gang fokus på plus size og jeg deler derfor ud af mine bedste shoppetips.

Stylist

Jeg har taget skridtet videre fra bloggen og er startet op som stylist. Jeg har allerede lavet mit første professionelle stylist arbejde for et magasin! Nemlig Søndags Kvinder med Kurver, hvor du i uge 9, kan se mit bud på forårsmode på budget. Jeg laver også stylist opgaver for andet end magasinerne og er bla. af Universal Music blevet hyret som personligstylist, til forsangeren i Maja Og De Sarte Sjæle (et band som jeg ikke er i tvivl om ryger helt til top!) Og der er mange flere stylistopgaver i vente, som jeg glæder mig til at dele med jer her på bloggen, med backstage reportager og andet sjov!! 🙂
Jeg har arbejdet virkeligt hårdt på at få foden inden for i mode og magesin industrien, Ikke bare fordi det er mit drømme arbejde, men også fordi det er her jeg kan gøre en synlig forskel!

Diplomat

En stor del at det arbejde jeg bruger min tid på, er netværkkeri, oplysning og vejledning. Her prøver jeg at påvirke modebranchen, mediebranchen og aktuelle plus size brands, til en posivit og fashionabel udvikling. Samt hele tiden delagtig gøre dem i, hvad det vil sige at være kurvet. Samt på vegne af den kurvede forbruger stille krav til; designs, stylinger og den måde vi italesættes eller fremstilles på.
Mit mål er at påvirke/ændre branchens syn på kurvede kvinder og den måde de fremstilles i medierne på. For før jeg gør det, kan jeg ikke endeligt ændre, den måde vi kurvde kvinder tænker om sig selv!

 

Hvad så med bloggen?

Der vil komme nogle ændringer på bloggen (nogen har måske allerede spottet, den nye header)! Jeg har skrevet så længe nu om samme emne, at jeg trænger til at tage lidt nyt ind på bloggen.
Jeg har været ramt af skriveblokering og manglene lyst, fordi jeg hele tiden fokuserede på hvad jeg burde skrive om (hvad jeg troede i læsere ville have) i stedet for hvad jeg har lyst til at skrive om. Jeg har derfor måtte tage nogle beslutninger om hvad jeg vil med bloggen, men også om hvad der giver mig lyst til at blogge. For ikke at blive træt af at komme med de samme råd igen, igen, igen, kommer jeg til at samle nogle af dem i bøger, workshops og online fordrag ,hvilket bliver en del af min selvstændigevirksomhed. men bare roligt bloggen er som altid helt gratis at læse 😉
Der kommer stadig masser af indlæg med tidens mode og tendenser og også tips og tricks til hvordan du kan klæde dig præcis som i modemagasinerne – men med plads til kurver. Men de vil blive blandet med lidt indlæg om min dagligdag, arbejde og oplevelser. Så hvor bloggen før har handlet om mode og hvordan du bruger den som kurvet, så kommer den nu også til at handle lidt mere om mig (lover det ikke bliver for meget ananas i egen juice 😉 )
Jeg vil nemlig gerne dele lidt mere ud af mig selv og komme tilbage til at skrive fra hjertet.

Jeg håber de nye jobmuligheder som selvstændig og ændringerne på bloggen, vil give fornyet energi til både mig og mit skriveri. Og så håber jeg selvfølgeligt inderligt, at du stadig har lyst til at læse med?

Men jeg blev nødt til at tage springet og følge mit hjerte – jeg håber du følger med <3

Kommentarer

kommentarer