Mellem himmel og hav

ditte vallø
Nøj hvor har det været dejligt med en lang weekend <3 Her hjemme har den stået på masser af hveder, fredagshygge, plus size loppemarket, baby besøg hos min bror og svigerinde og lange gåture ved skov og strand.
Og selvom vejret ikke rigtig kunne bestemme sig for, om det var forår eller efterår! Så fik jeg da lige knipset et par billeder af min nye kjole og sko, inden himmel og hav bogstaveligt talt stod i et, med regn og hagl 🙂

Dagens outfit

plus size blogger dansk

Skjortekjole – Zizzi  Cardigan – & Other Stories   Ballerina – Magasin   Tørklæde – Soyaconcept

zizzi kjole

Jeg er vild med min nye blå skjortekjole, der falder fantastisk blødt om kroppen og alligevel stadig sætter fokus på både talje og barm. Jeg fik dog også lige sat fokus på et andet område, da jeg havde den på til pressedag i tirsdags!
Jeg syntes godt nok folk stirrede lidt på vej ned af Strøget, men det var først sidst på dagen, at en af mine skønne blogger kollegaer, spurgte om det var med vilje jeg ikke havde knappet min kjole i skridtet? Og ganske rigtig 3 åbne knapper gav et fint kig til mine nylonstrømper og hvide bomulds trusser 😀
Vi blev så enige om at det der med at have noget mellem tænderne, kun for begyndere og so last season!!! 😉

Image-1

Jeg håber du også har haft en fantastisk bededags ferie 🙂

Kærligst Ditte

Indlægget er lavet i samarbejde med Zizzi, da jeg er deres danske brand ambassadør.

Kommentarer

kommentarer