Sommer og sommerfugle print

#sponsoreret #zizziambassadør

foto (83)

Når solen sådan skinner og farverne i naturen bare vælter frem alle steder! Så kan man også godt selv få lyst til at springe ud i farverigt sommerfugleprint 😉

foto (82)

 

Top – Zizzi  Bukser – Zizzi  Ballerinaer – Magasin  Solbriller – Chloé/Profiloptik

Normalt er jeg ikke tosset med print og slet ikke kraftigt farveprint! Men jeg må indrømme at når sættet kommer på, så er det ikke bare behageligt, men rent faktisk også flatterende for figuren – Det burde ikke virke, men det gør det 🙂

zizzisommerfuglebluse_maj2016Zizzi sendte mig sættet, som en del af deres maj kampagne, min mand så det da jeg pakkede det up og hævdede det var det grimmeste han længe havde sæt (min mand er ikke tilhænger af nymodne trends eller mode i det hele taget 😉 )! Men da jeg  prøvede det på måtte han æde sine egne ord og faktisk indrømme, at han synes jeg så sød ud i det og det synes jeg  faktisk også selv – men jeg overvejer at købe det i de lidt mildere farver 😉

Zizzi Maj Kampagne

zizzikampagne_maj2016

zizzitopkampagne_maj2016

zizzimixmatchkampagne_maj2016

 

Læs mere og shop kampagnen HER

 

Hvad med dig? Giver vejret også dig lyst til, at springe ud i farver og sommerprint? 🙂

Kærligst Ditte

 

 

Kommentarer

kommentarer