Få en makeover af mig

Har du lyst til at få et makeover og komme i magasinet Kvinder med Kurver? Så har du chancen her! 🙂

20160524_112446Foto kredit: Heidi Maxmiling / Magasinet Q

Sidst lavede jeg som stylist en dobbelt makeover for Q og nu skal jeg så lave en tredobbelt makeover, for magasinet Kvinder med Kurver. Og så var det jo oplagt at finde de 3 kvinder, blandt jer mine skønne læsere 🙂

Jeg står og skal bruge 3 kvinder,  der alle skal være over 40 år og en størrelse 44 eller mere.
Du må både være timeglas, æble eller pæreformet 
😉

Der er fotoshoot d 1/6i København så du skal kunne den dag!! Da i er 3 der skal dulles op og have taget billeder, kommer det nok til at tage det meste af dagen, men vi håber at kunne gøre det fra kl ca 12 – 18.

Vi lover det bliver en sjov dag, hvor du får lov til at prøve en masse lækkert tøj og får taget nogle rigtig fine billeder.

Og da det jo kommer i magasinet, er der også 1000 kr i løn, for modelarbejdet 🙂

Hvis det er noget for dig, så skriv til mig på ditte@marilynscloset.dk (meget gerne med et billede i fuld figur) 🙂

Kærligst Ditte

 

 

Kommentarer

kommentarer