Nyt designsamarbejde hos Ellos

ell_1719_landing_fahrman1Reklame/Der findes affiliatelinks* i dette indlæg
Denne gang er Ellos gået sammen med de svenske Fahrmans søstre, om at lave en mor/barn kollektion. De to søstre Frida og Sofi er begge populære bloggere og It girls, kendt for deres ultra lækre og meget svenske stil.

Og i Ellos sædvanlige gode stil, så fås kollektionen i str 34-52. Det er SÅ fedt endelig at se et top trendy designsamarbejde, som også går op i størrelsen <3

Screenshot_20170511-162831(bemærk hvordan søstrene har samme skjorte på, men har stylet den ud fra hver deres stil)
Jeg var så heldig at møde søstrene, til lanceringen af deres kollektion i Ellos showroom. Specielt Frida og hendes skandinaviske men feminine stil, har jeg lidt af et girl crush på 😉 Du kan se hvorfor på hendes blog HER, eller på hendes instgram HER

Fahrman x EllosKollektionen er en sommerkollektion til mor og datter, skabt ud fra hvad søstrene selv ville pakke i deres kufferter, og inspireret af deres personlige ferie favorit- italienske Positano

Inspirationen bag kollektionen kommer fra de mange skønne citrontræer i Positano sammen med en dejlig, afslappet og samtidig chik rivierastil. Vi elsker striberne, flæserne og sommerens smukke gule indslag!

b (4)

ell_1719_camp_fahrman_img12

ell_1719_camp_fahrman_img2

Stilen er let og skandinavisk og formår både at være nostalgisk og nutidig. Et ekstra plus ved kollektionen er at alle tingene kun koster fra 129 – 499 kr, så alle kan være med!

Du kan se hele kollektionen HER

Men du skal skynde dig for den bliver revet væk og er kun lavet i et begrænset oplag! Faktisk var 40% af kollektionen udsolgt allerede 1. dag, men der er også nogle virkeligt skønne ting i kollektionen! Heldigvis er det mest de små størrelser der er udsolgt, så os med lidt på sidebenene, har stadig en chance for at score noget fra den eftertragtede kollektion 😉

 

Mine favoritter til Mor

ell_1069020-03_Fs

ell_1058993-01_Fs

ell_1023532-01_Fs

Mine favoritter til datter

 

2017-05-11_1744

12-1027 568815 BADDRÄKT GUL Gul BARNKLÄDER Ellos Kids 0323834

41-5881 572224 KLÄNNING VIT Vit BARNKLÄDER Ellos Kids 0308857

HyperFocal: 0Shop hele kollektionen HER

Jeg har allerede bestilt mine to (foreløbige) favoritter fra kollektionen, men har kig på et par ting mere 😉
Jeg glæder mig til at modtage dem og vise jer hvordan de sidder på!

Kærligst Ditte

*affiliatelinks betyder at jeg tjener en lille procentdel af salget, hvis du køber noget via mine links. Det er ikke noget der koster dig noget! Men butikken du køber hos der betaler, så på den måde kan du støtte op om bloggen, når du shopper 🙂

bolig_300x250

Kommentarer

kommentarer