Ditte Vallø

foto 1 (21)

Det  er mig der gemmer sig i skabet, jeg hedder Ditte Vallø og hvem er så jeg?

Det korte

Jeg er en højrøstet livsnydende, wellness hungrende, Magasin shoppende, super optimistisk, natur elskende, hjertelig, dagdrømmende, moderlig, humoristisk, krigerirsk, boblevandsbællende,  stædig som en Pitbull, blond bombe af en kvindfolk. Sagt ultra kort jeg er det menneskelige svar på Miss Piggy ( læs mere her)

Jeg tror på der er mere i livet end perfekte mål og at undgå kulhydrater. Jeg ønsker at alle kvinder, skal finde deres indre Diva og udleve deres fulde potentiale, her i livet.

Læs her om hvordan jeg nåde mine drømme og holdt fast i mit eget potentiale.
( et indlæg der vandt Feminas blogaward for årets mest bevægende indlæg)

 

Det praktiske

Jeg er 35 år gammel og mor til Tristan, Wilhelm og Sirius, tre meget livlige drenge i alderen 7-13 år. Jeg er gift med Claus deres far.Vi bor i det smukke Jægerspris, i et lille nybygget dobbelthus og nyder at bo tæt på skov og strand.

Jeg er egentligt uddannet sygeplejerske med speciale i omsorgsfilosofi og obstetrik (mødre og spædbørn), desvære måtte jeg opgive drømmejobbet efter en bilulykke, men mit speciale har stadig en helt særlig plads i mit hjerte.

Jeg brugte ulykken til at tænke over hvad jeg brænder for og egentligt vil med mit liv. Så selv om den har sat nogle fysiske hindringer for hvad jeg kan og ikke kan. Så har den også givet mig mod til at handle på mine drømme og ønsker.

Det personlige

Jeg elsker at være centrum, og til en fest kan du være sikker på at finde mig hvor det sjove sker! Jeg elsker i det hele taget festlighed ,om det er som familie, med et par gæster eller det helt store.
Jeg har ufatteligt nemt ved latter, hvilket kan være lettere problematisk da jeg griner meget højt! Desuden har jeg det med at få ustyrligt lyst til at grine på upassende tidspunkter.

Der bor en meget lille og meget pervers mand i min mund.
Jeg staver så dårligt at min dansklærer troede jeg var nordmand (så skulle der være en fejl eller to så ved du hvorfor).
Jeg taler før jeg tænker og er meget åben (faktisk tit for åben), specielt når jeg bliver nervøs. Hvilket tit roder mig ud i pinlige situationer, når jeg deler personlige fakta med fremmede, eller plapre som besat 😉

 

Det kropslige

Jeg er meget flirtente af natur og er ikke bange for at bruge mine kurver som blikfang, Jeg synes vi kvinder er for kritiske med vores kroppe og sammenligner os selv med uopnåelige skønheds idealer. Der er kun 7 supermodeller i verden og 7 miliarder af os andre. Så lad  være med at sammenligne dig med folk der har vundet i det genetiske jackpot! Men i stedet med andre mennsker (hvis profession ikke er at være perfekte), der lever normale liv.

Jeg synes kvindekroppen kommer i mange smukke former, men da jeg altid har haft kurver, er det det der ligger mig på sinde.

Vil du læse mere om mig og min kropsopfattelse så læs indlæggene;

Jeg er smuk og det er du også 

Så stor er jeg i virkeligheden

Modeuge snapshot og virkeligheden bag dem

Om at ligne en flodhest offentligt

Med hoved og hjertet på bloggen.

Du ser træt ud skal jeg holde dine bryster.

Det passionerede

Jeg brænder for at få kurvede kvinder til at værdsætte deres kurver, få  luksus shoppeoplevelser og sidst men ikke mindst finde sin indre Diva frem og leve det liv de fortjener. Jeg kan slet ikke bære tanken om at så mange kvinder er så utilfredse med sig selv og deres krop, at det ikke bare hæmmer dem i dagligdagen, men i livet generelt.

Jeg ønsker at smitte kvinder med min appetit på livet, inspirere dem til at finde nydelsen, tage ansvar og  leve et fuldt liv.

Jeg er iværksætter af hjerte, elsker at konceptudvikle og producere flere firma ideér, end jeg nogen sinde ville kunne nå at bygge op!  Derfor har bloggen også så mange forskellige kategorier, fordi jeg ønsker at vise mine læsere, alle de vidunderlige ting i livet.

 

Det afsluttende

Så leder du efter den perfekte modeblogger, der aldrig har en dårlig hårdag, aldrig ses uden makeup og hvis største udfordring i livet er hvad hun skal have på og hvor hun skal spise ude…SÅ ER DET IKKE MIG.

Men leder du efter en der brænder for at bringe de kurvede kvinder tilbage i modebilledet. Som selv er den lykkelige ejer af en timeglasfigur og som ved hvordan man følger moden, uden at miste sig selv. Så læs endelig med, og huske at følg bloggen på Facebook så du kan holde dig opdateret når der sker noget nyt 😀

 

 Kærligs Ditte Vallø

Kommentarer

kommentarer