Velkommen Til Marilyns Closet

 

marilynmonroeboblegum

Her kan du læse lidt om bloggen, samt  få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål.

Hvad er Marilyns Closet?

Marilyn’s Closet er en mode og livstilsblog for kvinder med kurver.

 

Hvad er en blog

En blog forstås fortrinsvis, som en online dagbog, hvor bloggens forfatter, skriver om sine interesser. En blog er derfor et meget personligt medie, som tager læseren med bag kulisen, i forfatterens liv, tanker eller passion.

 

Hvad kan jeg læse om på bloggen?

På Marilyns Closet, kan du læse om  alt hvad en kurvet fashionista og hverdags Diva, kan tænke sig af mode, livstil, wellness og shopping ♥
Du kan også læse om min hverdag og personlige stil.

Hvorfor hedder bloggen Marilyns Closet?

Som navnet lyder vil du på min blog finde ting der kunne være i Marilyns skab, havde hun været nulevende. Det være hendes klædeskab, skoskab,badeværelses skab,køkken/køleskab o.s.v.

Jeg har valgt Marilyn Monroe som inspiration for min blog, fordi hun for mig, er den ultimative Diva! Hun udstrålede at et eller andet udefineretbart lækkert, som man ikke kan undgå at tiltrækkes af. Hun var sjov og sexet med et glimt i øjet.  Samtidigt var hun også et meget følsomt menneske, der havde svært ved at finde sig selv her i livet.

Marilyn omfavnede sine kurver og udstålede kvindelighed og sensualitet. Marilyn Monroe var for hende en rolle, hvor hun kunne udspille alle sine Diva tendenser, mens den private Marilyn (Norma jean) var en intelligent kvinde med egne meninger. Hun var ikke kun et sexsymbol, men også et stilikon og er fortsat til stor inspiration for nutidens kvinder. Samtidigt var hun meget sårbar og villig til at dele den del af sig selv, for at hjælpe andre kvinder til bedre selvværd. Marilyn er derfor en personificering af de emner jeg arbejder med på bloggen.

 

Læs mere om Marilyns mange sidder HER 

Hvem er bloggens primære målgruppe?

Jeg skriver fortrinsvis om nordisk design og om hvordan du kan bruge det som kurvet, derfor er bloggens målgruppe størrelse 42-48 (er du mindre eller større, er du dog mere end velkommen <3 )

Bloggen omhandler enkelte plus size mærker, men er IKKE en ren plus size blog! På bloggen her, har jeg nemelig mest fokus på, at vise mine læsere hvordan de kopiere stilen fra modemagasinerne, men med plads til kurver. Så vi kurvede kvinder, kan have samme mærker i nakken, som vores veninder.
Da de  fleste brands på bloggen er nordiske, henvender bloggen sig mest, til de skandinavisk  læsere.

ALLE stor som lille er velkommen!

 

Hvorfor startede jeg bloggen?

Jeg var træt af at bladre i modemagasiner og forelske mig i den ene ting efter den anden, bare for at opdage at det ikke fandtes i min størrelse. Derfor ville jeg have, at bloggen også skulle fungere son et modemagasin, men hvor ALT havde plads til kurver.

Samtidigt havde jeg det skidt med, at så mange kurvede kvinder gik og havde det dårligt med deres krop og ikke mindst klædte sig dårligt. Jeg ville derfor gerne have en måde, at nå ud til disse kvinder på, hvor jeg kunne  inspirere og hjælpe.

Jeg startede også bloggen som en form for revolution! En måde at skabe opmærksomhed på de mange problemstillinger der er, når det kommer til mode og kropsaccept – hos kurvde kvinder

 

Hvad er bloggens mission?

Min mission med bloggen er, at hylde det Divalicious liv og forhåbentligt give andre kvinder mod på også at leve det! For mig skal Divabegrebet ikke forstås som noget negativt, men som en positiv tro på sit eget værd. Det handler om at tage ansvar for sit liv (vi er jo ikke garanteret andet end dette ene) og gå efter sine drømme! Bloggens mål er at inspirere ikke bare til at leve, men at leve et liv fuld af livskvalitet og nydelse.

Så lad os få det bedste ud af livet, mens vi er her. Blive den bedste vi kan og fylde vores liv med det bedste vi ved!
Det er det Marilyn’s Closet går ud på!

“Imperfection is beauty, madness is genius and it’s better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.” ― Marilyn Monroe

Alt i alt, handler Marilyns Closet om, at leve et Divalicious liv! Et liv med nydelse, latter og livskvalitet. Bloggen handler i høj grad om ikke at nøjes. Men om at få det bedste frem i sig selv og om at fortjene det bedste. Derfor er bloggen her fyldt med alt det du fortjener, i et Divalicious liv, af mode, skønhed og velvære.

Velkommen til! 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer