Sådan skaber du mere plads i dit bryggers

Dit bryggers er der, hvor du opbevarer dine jakker, halstørklæder, sko, handsker og en lang række andre ting. Det stiller krav til rummet, og det er derfor værd at overveje, hvordan du udnytter pladsen optimalt. I denne artikel får du gode råd til, hvordan du får mere plads i dit bryggers.

Når du skal indrette dit bryggers, handler det om, at du skal skabe optimal plads, så der rent faktisk er mulighed for at opbevare alle dine ting. Det er en god idé, hvis du har mange ting liggende i bryggerset.

Herunder følger en række gode tips, som du kan implementere med det samme, hvis du vil have mere plads til opbevaring. Du behøver naturligvis ikke at implementere alle tingene med det samme, men du kan bruge dem som inspiration til senere projekter

En stumtjener skaber mere plads og bedre overblik

En stumtjener tjener det formål, at den tager imod gæsterne, samtidig med at den er praktisk, når du skal have overtøjet af og på. Samtidig er den med til at skabe en mere klassisk indretningsstil, hvor du stiller den, hvorfor den kombinerer det moderne og det traditionelle.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en stumtjener passer ind i dit hjem eller ej, er det ikke altid noget, du bør du tage ud og se på nogle forskellige – der er mange på markedet, og du kan med garanti finde en, som passer ind i dit hjem.

Sørg for, at der er knagerækker nok

En hel familie har behov for at kunne hænge mange forskellige ting op på knagerækken. Det stiller krav til, hvor mange knagerækker der er i bryggerset, hvorfor det naturligvis er vigtigt, at du har nok til, at hele familiens overtøj kan hænge på dem.

Samtidig har knagerækker den fordel, at de udnytter den vertikale plads i rummet, som ellers typisk ikke bliver anvendt, da væggene ikke er egnede til at stille ting – medmindre du naturligvis gør brug af hylder, hvilket er det næste tip i rækken.

Hylder med kasser skaber plads

Hvis du føler, at du mangler plads i bryggerset, kan du altid overveje, om det ikke er en god idé at hænge forskellige hylder op. På hylderne kan du stille kasser, som er inddelt efter forskellige kategorier. 

Det er en smart løsning, hvis du vil være sikker på, at du hurtigt og nemt kan finde de ting, du har lagt i kasserne. Hvis det ikke er tilfældet, vil du hurtigt kunne rode rundt i dem, så du ikke har det gode overblik længere.

Skriv en kommentar